Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 1+1=1 » Aankomst.

1+1=1

12 juni 2009 - 16:55

845

3

188



Aankomst.

,,Brooke, heb jij nog snoep ofzo?'' vroeg Emma aan Brookelle, die bij het andere raam in het overvolle taxibusje zat. ,,Tuurlijk!'' antwoordde Brookelle vrolijk, ze keek even in het rond. ,,Shit, hij ligt nog in mijn koffer.'' mompelde ze en kleurde rood. ,,Nou..'' antwoordde Emma zielig. Ze keek weer uit het raam, net toen ze weer wilde beginnen met boompjes tellen zag ze de camping. ,,Daar is het!'' gilde ze enthousiast en sprong als eerste het taxibusje uit toen hij stilstond. Ze trok de deksel van de bagagebak open en tilde haar koffers eruit. Brookelle volgde Emma en pakte ook haar koffers. ,,Had jij nou de koffers mee?'' vroeg Emma ineens. ,,Ik niet hoor.'' antwoordde ze verbaasd. Emma zuchtte. ,,Dus we hebben geen tent? Wie zou hem eigelijk meenemen?'' in een keer hoorde ze gefluit. Ik draai me om en zie Drew, een jongen die elke jaar naar de camping kwam. Drie jaar geleden had ze een relatie met hem, maar ze had het uitgemaakt omdat ze na een tijdje naar huis zou gaan. Ze dacht dat ze hem niet meer zou zien, maar elk jaar dat ze naar deze camping kwam, was hij er ook weer. Ze vind hem nog steeds stiekem leuk. In een keer staat Drew achter der en slaat zijn armen om haar middel. ,,Hi schoonheid.'' zei hij schattig. ,,Euwh..'' even het enige dat Brookelle nog uitbrengt toen ze Drew en Emma bezig zag. ,,Ik ga wel naar het zwembad.'' zei ze er snel achteraan. Ze pakte haar zwemspullen en liep naar het zwembad.

Emma keek omhoog naar Drew, hij was een kop groter dan haar. Hij gaf haar kusje op der mondhoek, ze liet het gewoon toe. Ze kende hem nu al zo lang. ,,En, hoe is het?'' vroeg hij Emma. ,,Goed hoor,'' antwoorde Emma vrolijk, ,,beetje slaperig van de reis, maar dat is alles. En hoe gaat het met jou?'' hij ging voor haar staan. ,,Nu weer helemaal perfect.'' zei Drew en hij legde zijn handen op haar kont. ,,Krijg ik een kusje?'' vroeg hij aan Emma. ,,Misschien..'' antwoorde ze plagerig. In een keer viel haar op een jongen die wat rondslenterde, ze keek weer naar Drew. ,,Is hij niet een van je vrienden?'' vroeg ze hem omdat ze de jongen nog vaag herkende. ,,Ja, hij hoort bij mij ja.'' antwoorde Drew. In een keer zag Emma haar vriendin. ,,Selena!'' riep ze vrolijk. Ze gaf Drew snel een kusje. ,,Ik zie je later.'' zei ze. Snel liep ze naar haar vriendin en ging naast haar in het gras zitten. ,,Sel, heb jij de tent bij je?'' vroeg ze aan der. ,,Nee, moest ik daarvoor zorgen dan?'' vroeg Selena verbaasd. ,,Dus we hebben geen tent?!'' gilde Emma en grinnikte daarna. ,,Moeten we buiten slapen, in de kou.'' mompelde ze erachter aan. ,,Of bij de jongens.'' antwoorde Selena lachend. ,,Tuurlyk Sel, ga jij maar lekker bij de jongens hoor! Dan leen ik wel een tent van de camping.'' antwoorde Emma vrolijk. Emma stond op en even later kwam ze terug met tentspullen. Ze gooide ze op de grond en keek naar Selena. ,,En, hoe doe je dit? Of moeten we alsnog buiten slapen?'' vroeg ze.

-Bij Drew-
In een keer ging zijn mobiel over. ,,Hi, met Drew.'' zei hij. ,,Drew!'' gilde de jongen enthousiast aan de andere kant. ,,Sorry, ben beetje hyper.'' verontshculdigde de jongen zich. ,,Maar waar ben je?'' Drew zuchte, hij werd soms beetje gek van Polle, de jongen aan de andere kant. ,,Waar ben jí­j? In ben allang op de camping.'' antwoorde Drew. Polle merkte dat Drew hem beetje vervelend vond. ,,Sorry Drew.'' zei hij. ,,En wij zijn ook al op de camping.'' zei hij er nog achteraan. Drew draaide zich om en zag Polle met zijn rug naar hem toe staan. ,,Ja dat zie ik, draai je eens om.'' mompelde Drew in zijn mobieltje en zette hem toen uit. Hij stopte zijn mobieltje weer weg. Polle draaide zich om en keek naar Drew. ,,Owh sorry Drew, ik val jou ook altijd lastig.'' zei hij en werd rood. ,,Ach boeiend.'' antwoorde Drew en hoorde toen Selena, over bij de jongens slapen. Hij draaide zich naar de twee meiden toe. ,,Jullie mogen allebei wel bij mij in de tent hoor.'' zei hij grijnzend. ,,Nee! Daar lig ik al'' riep Polle nep-verontwaardigd. Emma keek naar Drew. ,,Mocht je willen!'' riep ze plagerig terug. Toen keek ze weer naar de tentspullen op de grond. Gosh, hoe zet je een tent op? dacht ze. ,,Dat wil ik inderdaad.'' kaatste Drew terug en keek toen naar Polle. ,,Ohja, lig jij bij mij in bed?'' vroeg hij plagerig. Polle kreeg een rode kop van die opmerking en keek even hulpeloos naar Emma. Toen hij weer naar Drew keek zei hij: ,,Ja, wist je dat niet?'' hij voelde zich stom, maar wat moest hij anders zeggen? Emma grinnikte en keek even naar de tentspullen, toen zag ze een jongen zitten. die heeft vast niks te doen, kan hij ons mooi helpen. dacht ze. Ze keek naar Selena. ,,Even hulp halen.'' zei ze en liep naar de jongen toe.


Reacties:


KolaLollie
KolaLollie zei op 15 juni 2009 - 19:25:
tessa heeft dit er ook opgezet gloof ik. tis leuk!


sassenach
sassenach zei op 14 juni 2009 - 20:27:
hihi leuk!

snel verder hoor O:


xBanaaaaan
xBanaaaaan zei op 13 juni 2009 - 23:31:
DUWDE!

SCHRYF SNEL VEDER ='D