Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Holiday From Hell » Holiday From Hell [1]

Holiday From Hell

12 juni 2009 - 22:43

837

0

151



Holiday From Hell [1]

Sammy POV:

"Wouter, waar gaan we naartoe?" vraag ik voor de duizendste keer, en krijg weer "Je zult wel zien" als antwoord. Luid zuchtend sla ik mijn armen over elkaar en draai mijn hoofd bruusk naar rechts, nog steeds starend in complete duisternis.
"Sam, doe nu niet zo" zegt Wouter met zijn honingzoete stem en knijpt lichtjes in mijn linkerbovenbeen.
"Ik zit hier dus wel geblinddoekt in de auto zonder enig idee waar we naartoe gaan, niet jij!" "Je zei zelf dat onze relatie saai is, ik probeer het gewoon een beetje spannender te maken." "Door me te ontvoeren? Waarom kan je niet zoals andere mensen gebruik maken van handboeien of slagroom ofzoiets?" "Sam, relax. Je zult het geweldig vinden, geloof me!"
Ik voel hoe Wouter over mijn arm wrijft, en kalmeer weer een beetje. "Oké, maar mag de radio tenminste aan? Ik verveel me te pletter.."
Even later weerklinkt 'An Deiner Seite', en nog voor ik kan meezingen heeft Wouter de radio al op een andere post gezet. "Dude!" "Sam, je weet dat ik die homo's niet kan horen!" Ik negeer Wouters geweeklaag en begin te zingen. An Deiner Seite, wat anders?
"Sam, stop alsjeblieft NU met zingen! Ik wil geen ruzie met je maken.." "Ik stop met zingen als je die sletten van een Pussycat Dolls afzet.." Nog geen seconde later is het weer stil in de auto.
"Wanneer komen we trouwens aan bij die mystery-bestemming van je?" "Over enkele uurtjes.." "Enkele uurtjes? Dan zitten we toch allang in het buitenland!" Er valt een veelbetekenende stilte. "Nice! En ik mag echt niet weten waar we naartoe gaan?" "Nope"
Ik kon het proberen..
Niet veel later krijg ik moeilijkheden wakker te blijven. Logisch, ik word altijd slaperig van lange autoritten. Toen ik klein was reden mijn ouders een halfuur met me rond en dan kreeg je me de volgende uren niet meer wakker.
En aangezien we nu al meer dan een uur rondrijden zonder iets dat me afleidt, val ik langzaam maar zeker in slaap..

Enkele uren later:
"Sammy, schatje, wakker worden! We zijn er!" Ik open mijn ogen en concludeer dat ik nog steeds geblinddoekt ben. Wouter helpt me uitstappen en leidt me een stukje. "Welcome to Southern-France" fluistert hij en haalt de blinddoek af.
We staan voor een gigantisch luxe-hotel. Alleen al van de voorgevel te zien zakt mijn mond 15 cm open.
"Oh my god, je hebt hier echt wel moeite voor gedaan, he?" "Alles voor mijn schat." Ik geef Wouter een dikke knuffel en een kus. "Het beste moet nog komen" zegt hij en neemt me mee naar binnen. Aan de receptie krijgen we onze sleutel. We hebben kamer 438. Hehe, bijna 483..
Ik volg Wouter naar onze kamer. Een giga suite, met breedbeeld televisie, reuze badkamer, rijkgevulde minibar en een kingsize hemelbed. "Wat.. Hoe.." stamel ik."Mijn ouders hebben bijgelegd" zegt Wouter schouderophalend. Damn.. I love having a rich boyfriend ^^

Na het eten besluiten Wouter en ik meteen te gaan slapen. Hoewel ik in de auto al hebgeslapen, ben ik stikkapot en ook Wouter is moe.
"Niet te geloven dat je dit allemaal geregeld hebt voor mij.." "Tuurlijk, wat had je anders gedacht?" "Ehm.. een weekendje Disneyland Parijs?" antwoord ik eerlijk. Wouter begint te lachen. "Schat, we zijn bijna 2 jaar samen, dat moet in stijl gevierd worden. Weet je, soms ben je een beetje raar.." "Weet ik, maar daarom hou je net van me" lach ik en kan een geeuw niet onderdrukken. "Slaapwel, Sam.." "Slaapwel"



Tabii POV:

"Wat?!?" "We gaan naar Zuid-Frankrijk" herhaalt mijn moeder sereen. "Wel, veel plezier! Stuur me maar een kaartje ofzo.." Ik draai me om en wil naar boven gaan, als mijn moeder me terug roept. "Tabitha, jij hoort ook bij die 'we'" "No way! Ik ga niet mee naar Frankrijk! Weet je wel hoe zielig het is om als 16-jarige met je ouders op vakantie te gaan? En wat is er gebeurd met zon, zee, strand en lekkere jongens in landen als Turkije, Spanje, Italië of Griekenland? Dan herhaal ik liever die horror-vakantie van vorig jaar dan naar het land van slechte kaas te gaan!" "Tabitha, schat, ik snap dat je een tiener bent en wilt rebeleren tegen het ouderlijk gezag door die afschuwelijke kledij van je enzo, maar je vader en ik hebben veel geld neergeteld voor deze vakantie, en jij gaat mee!" Ik kijk mijn moeder kwaad aan en storm naar boven, waar ik 'Zimmer 483' op maximum volume opzet. Stomme ouders, ze snappen ook niks hé.. Ik wil niet naar fucking Zuid-Frankrijk, ik ben al blij dat ik nu 2 maanden verlost ben van die kuttaal..
Maar je weet nooit, misschien zit er wel een knappe jongen opgescheept met zijn ouders ofzo..
"Tabitha! Ik hoop dat je aan het pakken bent! We vertrekken vanavond!" Pff.. Met tegenzin haal ik mijn reistas tevoorschijn en keil er willekeurige dingen in: zonnebril, stijltang, toiletspullen, make-up, opladers voor gsm, laptop en iPod, gsm, iPod en laptop zelf, tijdschriften, 3 paar AllStars, sandalen en héél véél kleren..
Rond een uur of 9 vertrekken we richting Frankrijk. Geweldig,moet ik ook nog in de auto slapen..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.