Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -2-Say WHAT ?

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:12

715

2

201



-2-Say WHAT ?

reacties ^^

Ik nam mijn glas van het dienblad en nam een slok van mijn cola. Een gigantische slok eigenlijk. Ik zit nog altijd in mijn verbazings fase. Ik keek op de voor mij aan de muur hangende klok. De korte wijzer op de 7 en de lange wijzer op iets na de 2 sloeg de klok aan. Ik keek met paniek in mijn ogen naar Luna.
“We moeten ons nog klaarmaken en al.”¯ Probeerde ik rustig te zeggen. Maar de paniek weerklonk redelijk hard in mijn stem. Luna’s ogen werden groot en zei: “Dan moeten we nu beginnen !”¯ ik legde mijn glas weer rustig op tafel en schoof mijn stoel naar achteren. Luna deed hetzelfde, en mijn Oma gaf ons een glimlachende knik. Ik keek naar Luna die de zelfde gedachte had rondspoken als ik wanneer we de trap zagen. Wij zijn toch zo’n stelletje kinderen! We raceten de trap en liepen als een bende hysterische kindertjes wild door de gangen tot aan mijn slaapkamer. Ik deed de deur hard open.
“Wat moet ik toch aan?!”¯ begon ik te ratelen terwijl ik alles uit mijn kast op het bed gooi.
“OH, Sunny !”¯ riep Luna terwijl ze een zwart schattig cocktailjurkje uit de stapel kleren rukte. “Dit is zo mooi ! en perfect voor vanavond, en totally u!”¯ maakte ze haar zin af met een huge smile. Ik heb dat jurkje precies nog nooit gezien, maar vind het wel heel mooi.
“Hmm , ok , maar welke schoe…”¯ begon ik maar kreeg mijn zin niet af doordat Luna een paar zilverkleurige sneakers mijn gezicht in duwde. Ik lachte en nam de sneakers uit haar handen en transporteerde ze naar mijn bed. “En wat ga jij aandoen?”¯ vroeg ik Luna met een verbaasde blik op mijn gezicht. “Als je wil , mag je verder rommelen in mijn kast totdat je iets vind ofzo.”¯ Stelde ik met een glimlach voor. We doen altijd alles van elkaar aan.
“Hoeft niet hoor. Ik heb mijn koffer bij. En ik heb speciaal iets speciaals meegenomen voor het geval we ergens naartoe gingen.”¯ Bracht ze trots uit. “Maar bedankt. Volgende keer, gaan we zeker switchen !”¯ zei ze enthousiast verder. Ik knikte blij en liep naar mijn kast om er ondergoed uit te halen. Vervolgens loop ik naar de badkamer en plaats al de spullen die ik in mijn hand had op de wastafel. Ik trok mijn vuile kleren van de trein enzo uit. En stapte de douche in. Ik liet het koude water uitstromen en liet dan de verse nieuwe warme waterstralen over mijn hoofd langs mijn lichaam druipen. Ik wastte mijn haar en lichaam en stap vervolgens de douche uit. Ik neem een verse handdoek uit de kast en en begin me af te drogen. Ik ben aan het denken wat ik met mijn haar ga doen, maar beslis dan haastig dat ik het gewoon zo laat. Wild. Ik stap in mijn ondergoed en doe dan mijn BH aan. Ik droog mijn haren verder af en wikkel de handdoek om mijn haren. Ik stap in mijn kleedje en doe sportsokken aan, spuit een vlaagje parfum over me heen en wandel dan de badkamer uit. Wanneer ik mijn kamer terug ik kom, zie ik een Luna staan.
“Sexaay !!”¯ riep ik wanneer ik Luna zag, in haar kort spannend zwart jurkje.
“Is het goed zo?”¯ vroeg ze onzeker.
“Maak je nu een grapje? Het is perfect !”¯ zeg ik gemeend. Ik stap in mijn sneakers en bekijk mezelf in de spiegel. “Dit is erg.”¯ Zeg ik onzelfvertrouwd.
“Wat zeg je nu? Hou op ! Je ziet er supermooi uit !”¯ zegt ze me glimlachend aankijkend. Ik werp haar een glimlach terug. “ Hoe is het tussen jouw en justin?”¯ vroeg ze me plots. Het was een vraag die me eigenlijk slecht gesteld was.
“Ik weet het niet. Goed zeker?”¯ bracht ik twijfelend uit. “Ik heb hem twee dagen geleden nog gezien, en het ging goed.”¯ Begon ik stil. “Maar ik begin denk ik minder voor hem te voelen.”¯ Zeg ik op normale toon.
“Ah, ik snap het.”¯ Zegt Luna begrijpend. “Maar euhm, we zouden maar eens moeten vertrekken, als we de bus willen halen.”¯ Ik knik met een huge smile. Met de gedachte aan Oma die het zomaar toelaat. Waardoor ik niets stiekem moet doen. Wat hou ik toch van haar !


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 15:51:
haha, een leuke quiz,

kan niet wachten tot de volgende,

ben zo benieuwd wat er dan gaat gebeuren,
maar ik snap een ding niet,

wrm zeg ik dat ik niet kan wachten (en dat is opok waar) en ik typ verder,
ok,
ik ga dan nu stoppen met de reatie,
oke???

ok


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 13 juni 2009 - 15:50:
Echt een leuke quiz!!!

snel verder
xjes Jacqueline