Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story] » They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

13 juni 2009 - 19:33

268

0

196



They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

1st part

[Dante POV]
Ik word wakker uit mijn slaap, dromen doe ik allang niet meer. Na enkele eeuwen heb je alles al wel een keer gezien, gehoord of gedroomd. Ik open mijn ogen en rek mij uit, maar de deksel zit nog op mijn kist. Ik ben zo moe, van deze kist, van deze omgeving. Van het hele vampier zijn word je gewoon moe! Ik weet niet eens meer hoe het komt dat ik een van hun ben. Ik haat het, ik heb nooit dezelfde vrienden, ik kan nooit eerlijk zijn over wat ik werkelijk ben. Niemand zal dan nog met mij omgaan, ze zullen me dan enkel de dood in willen jagen, bang hun geliefde kwijt te raken.
Ik trap de kist in een woede uitbarsting open, ik sta op en kijk vol verbazing rond. Het kasteel waar ik ben gaan slapen is net een ruïne. Alles ruikt muf, ik loop naar het raam en kijk naar buiten. De omgeving is hetzelfde, maar de mensen, zullen die ook nog hetzelfde zijn? Iets voelt anders, niet goed, er gaat iets gebeuren! Dat voel ik.

Ik draai me om en loop naar mijn kast, ik kijk naar mijn kleding. Gelukkig wist ik deze speciale kleding te vinden, mensen kleding kan ik ook al niet dragen. Dat kan ik na eventjes slapen wel weer weggooien! Ik word echt gek van het vampier zijn…
Mijn gedachten razen door mijn hoofd. Het is al een eeuwigheid dat ik een mens heb gezien. De gedachte aan mijn laatste beste vriend maken mij van binnen week. Ik weet zijn naam niet eens meer, moet een vampier in eenzaamheid leven?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.