Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story] » They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

13 juni 2009 - 19:39

320

2

211



They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

2nd part

Ik weet nog 3namen, die iedere vampier weet; Keli, Akuri, Kenr.
Zij hebben er voor gezorgd dat alle vampiers op dezelfde manier moeten leven, zij hebben het leven in de normale wereld onmogelijk gemaakt voor onze soort. Het pijnlijkste is nog wel dat mijn eerste echte vriend, die me accepteerde om wat ik was, door hun toedoen een pijnlijke dood in is gejaagd! Als ik ze op een dag tegen kom… dan zal anders alles zijn! Voor nu… rest mij niets anders dan mijn meest gevreesde angst onder ogen te komen… elke keer weer naar buiten gaan na een eeuw te hebben geslapen!
Ik draai me om naar het raam en het begint te schemeren, ik spring naar buiten en kijk of ik nog naar een meer. Ik heb dorst, en dat meer, gaat het verhelpen.
Ik ren met een hoge snelheid door het bos, onderweg kom ik dieren tegen, en hoor ik geluiden die ik niet herken.
Ik ren een rots op en spring over de rand en land net op een steen die midden in het meer ligt. Ik voel een koude wind die door het bos waait. Ik kijk omhoog en zie dat het volle maan is. Ik hoor iets aan komen, en de geur van het naderende wezen zegt me dat het heerlijk bloed heeft, maar het gevaarlijk kan zijn.
Ik zak snel in het water achter de rots waar ik op zat en wacht af tot het wezen bij het water verschijnt…
Ik zie de bladeren in de verte bewegen, en zie in het donker dat het wezen mijn kant op komt. Het zakt in het water en dan schijnt het maanlicht op… Een vrouw? Mijn adem stokt in mijn keel. Ze is zo mooi, maar ze voelt onaanraakbaar. ‘Ik voel dat je kijkt, kom maar achter die steen vandaan!’ zegt ze met haar warme stem.
Ik maak een grote sprong en sta voor haar.
‘Wi… wat ben jij?’
“Ik ben Dante!”ť


Reacties:


Deaddoll
Deaddoll zei op 13 juni 2009 - 21:41:
meeer laat me horen als je weer een nieuw stuk heb ???


Deaddoll
Deaddoll zei op 13 juni 2009 - 21:41:
meeer laat me horen als je weer een nieuw stuk heb ???