Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story] » They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

13 juni 2009 - 22:01

292

1

212



They try to cut our love apart with the tainted words of the truth [Vampire Story]

4th part

Ik kijk Yjala na en bedenk me ineens dat zij de sleutel is tot mss wel meer mensen, en een wereld waarin ik meer informatie kan vinden over mijn aard en wat er tegen te doen is...
Ik ren geruisloos achter haar aan, ik moet toegeven dat ze best snel is. Voor een vrouw rent ze snel, wat is ze, ze kan toch helemaal geen mens zijn? Of is er teveel verandert toen ik sliep?
Ik kijk even niet uit en knal tegen Yjala op, ze kijkt verschrikt om en draait alle kanten op met een verschrokken gezicht.
Ze draait zich weer naar mij, intussen ben ik opgestaan, en Yjala kijkt mij aan. Yjala: We mogen niet gezien worden... Wat doe je hier, waarom volg je mij. We kunnen vanaf hier gezien worden!
Ik kijk rond en zie dat ze naar een kasteel wijst, bovenop een hoge berg.
Hoge en brede torens. Met een dikke muur en bij de hoogste en meest brede toren brand nog licht en zit iemand op het balkon.
Yjala: Dat is prinses, prinses kan ons zien van hier! Niet goed, helemaal niet goed, owh nee!
"Wat gebeurd er als ze ons zien?" Yjala: Dan zal Yjala gestradt worden met de sabel van de dood. Ik pleeg hoogveraad, en als de prinses wil, sterd ik duizend pijnlijke doden!
Ik kijk haar sarcastisch aan... Ze maakt me echt helemaal gek. Opeens is de prinses van het balkon verdwenen en raak Yjala in paniek.
We staan geruisloos tegen over elkaar terwijl Yjala in paniek rond kijkt.
Yjala slaat een gil en haar blik staart langs me heen vol met schrik. Ik wil me omdraaien, maar net voordat ik kan zien wie of wat Yjala aan het schrikken eheft gemaakt voel ik een hand op mijn schouder... "Dante, is het niet?"


Reacties:


Deaddoll
Deaddoll zei op 14 juni 2009 - 14:00:
aaahh vdr XD