Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (2)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:37

579

0

378



Sex and the City in dé chinees (2)

Een traan rolt over mijn wang. Ik strijkt voorzichtig over het kleine gezichtje van Faye. Ze slaapt daar zo mooi. Ze is zo rustig.
Haar haartjes beginnen te groeien, ze zijn donkerblond dat naar bruin neigt, ik hoop dat ze net zulk haar als dat van mij krijgt, gewoon bruin. Ik zucht een keer en loop dan weer naar de computer.
Ik sla het laatste stukje op en zet dan de computer uit.
Ik kijk nog even snel in de spiegel.
Ik borstel mijn haren en ga in bed liggen. Al snel val ik in slaap.

Ik schrik wakker als ik ineens Faye hoor huilen. Ik stap uit mijn bed en loop naar haar toe. ‘Faye, wat is er?’ vraag ik als ik bij haar wieg sta. Een beetje domme vraag want Faye praat natuurlijk nog niet terug.
Als ik een harde donderslag hoor weet ik waarom ze huilt. Ik til haar op uit haar bedje en neem haar mee naar mijn bed. ‘Kom maar bij mij liggen’ zeg ik zacht en ik troost haar.
Al snel is ze weer stil en valt ze bij mij in bed in slaap.
Ik kijk naar haar, ze is zo schattig. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo jong moeder zou worden. Maar nu ik het ben, ben ik wel blij dat ik haar om mij heen heb, ondanks dat ik niet weet wie de vader is, en liever daar niet aan denken wil.
Ik weet dat ik veel voor haar heb moeten opgeven, maar op momenten als deze, is het dat allemaal waard.
Ik ga op mijn rug liggen en sluit mijn ogen. Waardoor ik snel in slaap val.

Langzaam open ik mijn ogen. Naast mij ligt Faye nog steeds te slapen. Ik laat haar liggen en stap zachtjes het bed uit.
Faye slaapt rustig door. Ik glimlach en zet de computer aan.
Snel is hij opgestart.
Omdat ik een mooie droom heb gehad, heb ik ineens heel inspiratie. Ik open mijn verhaal en begin te typen.

Hand in hand lopen ze de zaal uit. Van alle kanten word er rijst gegooid. Halverwege beginnen ze lachend te rennen. Rennend naar de koets die ze gehuurd hebben voor deze dag. Bill tilt Sara de koets in en gaat daarna naast haar zitten.
Hij geeft haar een zoen en daarna zwaaien ze lachend naar de familie en vrienden.
Bill drukt zijn lippen op die van Sara. ‘Ik meende wat ik zei, ik laat je nooit meer gaan, jij blijft voor altijd de ware voor mij’ zegt hij zacht. ‘En jij voor mij’ zegt Sara en ze benantwoord zijn zoen. Ze kan het niet geloven, hij is van haar, nu echt van haar. Ze zijn nu in het echt verbonden, als man en vrouw. Ze legt haar hand op haar buik. Daar waar een baby in groeit. Ze heeft het Bill nog niet verteld. Ze wou het bewaren voor vandaag, om hun speciale dag nog specialer te maken.
‘Bill’ begint Sara, Bill kijkt haar gelukkig aan. ‘Wil je nog gelukkiger worden?’ vraagt ze ‘gelukkiger dan dat ik nu ben kan niet’ zegt Bill en Sara glimlacht. ‘Wedden van wel?’ zegt Sara en ze blijft glimlachen.
‘Je word vader’ zegt ze dan zacht en Bill’s ogen worden eerst groot maar daarna drukt hij Sara stevig tegen zich aan. ‘Echt?’ vraagt hij, blij knikt Sara. Een traan rolt over Bill’s wang, gevolgd door nog een traan. ‘Je hebt gelijk, ik kon nog gelukkiger worden’ zegt hij en hij drukt zijn lippen op de zachte lippen van Sara.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.