Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (5)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:39

339

0

222



Sex and the City in dé chinees (5)

Al snel word het druk en help ik Ann ook een beetje bij het afhalen. Maar als de groep van tien binnen komt moet ik toch echt naar het restaurant.
Normaal zou ik iedereen stuk voor stuk aankijken. Nu niet, nu even geen tijd voor, maar ze komen me wel bekend voor.
Ik noteer wat ze drinken willen, en mijn gedachten worden bevestigd, allemaal bier, op twee vrouwen na, die willen graag wijn.
Ik schenk alles in en loop met acht glazen bier op mijn dienblad naar de tafel, ik geef de mannen hun bier, ook nu kijk ik ze niet aan, ik weet niet waarom.
Als de vrouwen hun wijn geef kijk ik wel naar de mannen.
Als ik zie wie het zijn laat ik mijn dienblad vallen, gelukkig staat de wijn al op tafel, maar de glazen niet. ‘Shit!’ roep ik als de glazen in scherven vallen. ‘Ik help wel even’ wordt er gezegd maar ik schud mijn hoofd. ‘Het lukt wel’ zeg ik en ik pak de grootste scherven op en leg ze op mijn dienblad.
Ik kleine scherven zuig ik op met z’n klein hand stofzuigertje. Ik breng daarna snel nieuwe glazen. ‘Sorry van net’ verontschuldig ik mij ‘maakt niet uit’ zegt ze vrouw en ik glimlach. ‘Mag ik nog één?’ vraagt een jongen die zijn bier al op heeft. Ik glimlach en knik. Ik zet zijn glas op mijn dienblad. ‘Nog iemand?’ vraag ik maar iedereen schud zijn hoofd.
Ik loop terug naar de bar en vul het glas weer. ‘Wat gebeurde er?’ vraagt Ann die even niks te doen heeft. ‘Ik liet de glazen vallen’ zeg ik. ‘Dat doe je anders nooit’. Klopt, doe ik anders ook nooit. ‘Weet ik, maar kijk eens wie daar zitten’ ik wijs naar de tafel en Ann slaat haar handen voor haar ogen. ‘Shit heb ik weer’ zegt ze. Ann zelf is helemaal geen fan van ze, ik wel, maar toch zijn we goede vriendinnen. Ik glimlach. ‘Ik bedien ze wel, jij niet’ zeg ik, hevig knikt Ann op en neer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.