Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (6)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:40

392

1

210



Sex and the City in dé chinees (6)

Ik zet het glas op mijn dienblad en loop weer naar de tafel.
Nu wil je zeker weten wie hier zitten, nou ik zal het zeggen. Hier zitten - geloof het of niet - de jongens van Tokio Hotel! Samen met vier andere mannen en twee vrouwen. Ik denk dat één van die mannen hun manager is. De rest zou ik niet zo snel niet weten.
Ik zet het glas op de tafel. ‘Nog meer?’ vraag ik en iedereen schud zijn hoofd.
Ik loop snel terug om de kaarten te pakken. Die geef ik aan hun zodat ze kunnen kijken wat ze willen eten.
‘Ik meen het, jij mag ze bedienen, zeker die met het zwarte haar’ zegt Ann en ik begin te lachen. ‘Doe ik toch schat’ glimlach ik.
‘Omg ik ben zo te laat he’ schreeuwt DeeDee en ze komt binnen gerent, iedereen kijkt haar aan. Lachend knik ik. ‘Maar drie kwartier hoor, valt nog mee voor jou’ lacht Ann en DeeDee steekt haar tong uit. ‘Deed, jij moet een roze hesje aan, er zijn nieuwe’ roep ik haar nog na als ze zich gaat omkleden. Ze steekt haar hand nog op als bevestiging dat ze het gehoord heeft.
‘Serveerstertje!’ word er geroepen en Tom zwaait met zijn glas in de lucht. ‘Succes’ lach Ann en ze duwt me in de richting van de tafel. Ik pak mijn dienblad en loop er heen.
‘Wat kan ik voor u doen?’ vraag ik netjes. ‘Nog..’ Tom begint te tellen. ‘acht biertjes’ zegt hij dan. Ik knik, pak de glazen van de tafel en loop weer weg om nieuwe glazen te vullen.
‘Zeg Ann, als jij nou even afwassen gaat’ plaag ik haar, ik weet dat ze er een hekel aan heeft. Ze steekt haar tong uit maar doet het toch.
Behendig en snel schenk ik het bier in en loop ik weer terug naar de tafel.
Ik zet het bier neer. Tom die pakt het en drinkt het in één keer leeg. Met grote ogen staar ik hem aan voordat ik het laatste glas neer zet, voor Bill.
‘Tom doe normaal man’ zegt Bill die zijn glas nog maar net voor zich heeft staan. ‘Ik heb dorst’ zegt Tom een beetje aangeschoten.
‘Laat me raden, nog één’ zeg ik en Tom knikt hevig op en neer. ‘Dacht ik al’ zeg ik. Ik neem zijn glas weer mee.
Dit gaat een lange avond worden.


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 5 juli 2010 - 14:42:
omg! Tom wordt dronken XD