Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (7)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:40

318

0

239



Sex and the City in dé chinees (7)

Een stuk of tien biertjes later kijkt DeeDee me heel jaloers aan. ‘Je mag best eens voor mij lopen hoor, Tom ziet het verschil toch niet, hij is te dronken’ lach ik en DeeDee knikt. ‘Hier met dat dienblad’ lacht ze en ze loopt naar de tafel.
Ik pak een stukje kroepoek uit een schaal die op de bar staat en prop het in mijn mond.
‘Ander serveerstertje kom eens’ roept Tom dronken. Ik rol met mijn ogen en loop er naar toe. ‘Kroepoek is op’ zegt hij. Voor ik reageer werp ik eerst een blik op de klok. ‘Sorry maar ik moet Amy even bellen om te vragen hoe het met Faye gaat’ zeg ik en ik loop weg.
Naar de kamer waar mijn tas staat. Mijn mobiel zit in mijn zak, ik haal hem eruit.
Ik draai het nummer en laat de telefoon over gaan.
‘…Hooi Amy, met Sabine….ja hoor…..oke, blij dat ze slaapt….ja dat wou ik even weten…..oke, het word wel laat denk ik vanavond…..oke is goed….daag’ ik hang weer op. Normaal kan ik uren met mijn kleine zusje aan de telefoon hangen maar nu even niet.
Ik loop weer terug. Ik zie DeeDee druk in de weer met bierglazen en Ann, nou ja Ann staat niks te doen.
Tom die loopt een beetje rond te joelen.
Ik zie hem misselijk voorover buigen.
Ik ren naar hem toe. ‘Kom maar even mee’ zeg ik en ik neem hem voorzichtig mee naar buiten. Ik had verwacht dat er fotografen zouden zijn, aangezien hij bekend is, maar er is niemand. We staan nog maar net bij de hoek van de chinees als Tom over zijn nek gaat. Zoals ik verwachte.
Bill komt naar buiten gelopen. Hij ziet Tom over zijn nek gaan. Hij komt naar ons toe. ‘Pas op hoor, als hij straks klaar is gaat hij vrolijk door alsof er niks gebeurd is’ zegt Bill en ik kijk hem aan. ‘Echt?’ vraag ik en Bill knikt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.