Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (8)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:41

454

0

272



Sex and the City in dé chinees (8)

Ineens begint mijn mobiel te trillen. Ik pak mijn mobiel uit mijn zak en kijk op het schermpje. “Thuis” staat er. Ik zucht en neem op. ‘Met Sabine’ zeg ik, ik zie Bill glimlachend naar me kijken. ‘Hoezo ziek?...oo dat kan, maakt niet uit ze slaapt toch….mam en pap zijn toch ook thuis…..daarom, ga jij maar gewoon slapen zal je goed doen’ op de achtergrond gaat Tom luidruchtig over zijn nek. ‘Een klant die over zijn nek gaat buiten….te dronken….ja 14 biertjes ofzo……ja ga maar slapen, ik zie je morgen wel….daag’ ik hang weer op. ‘Dat was me zusje’ zeg ik. Waarom vertel ik het Bill eigenlijk, ik ken hem niet eens.
Achter het glas staat DeeDee wilt met haar armen te zwaaien. ‘Ik moet weer naar binnen’ zeg ik Bill knikt en ik loop weer naar binnen.
Al snel loopt Tom ook weer vrolijk naar binnen. ‘Bier zeker’ gooi ik er zomaar uit. Meteen sla ik mijn handen voor mijn mond, echt wat voor mij om te zeggen. Tom glimlacht. ‘Maakt niet uit, mooie meisje mogen dat tegen mij zeggen, maar nee geen bier, cola graag’ zegt hij en ik merk dat mijn gezicht warm word.
Snel loop ik naar de koelkast om de cola te pakken, ik ga Tom niet met een rood gezicht aankijken.
‘Wat leuk’ hoor ik DeeDee achter me zeggen. ‘Wat?’ vraag ‘hij noemde jou een mooi meisje’’ja maar je weet hoe Tom is, dat hoor je in elk interview weer’ ‘das was, maar ik ben toch wel blij voor je dat hij het tegen jou zei’. Ik kom weer omhoog met de fles cola in mijn hand. ‘Schat hij is dronken, hier jij mag de cola naar hem brengen’ zeg ik en ik geef DeeDee de fles.
Vrolijk maakt ze een sprongetje en loopt naar de tafel toe.
De eigenares komt er aangelopen. ‘DeeDeee, Ann jullie mogen naar huis, Sabine, jij moet door’ zegt ze en ik zie DeeDee zuchten. ‘Oke’ zeg ik en de eigenares loopt weer naar de keuken.
‘Had ik net zo goed thuis kunnen blijven’ zegt DeeDee en lachend knik ik.’Inderdaad, maar nou heb je ze wel gezien’ zegt Ann ‘ja das waar, aah Sabine mag ik in jou plaats?’ smeekt DeeDee. Lachend schud ik mijn hoofd. ‘Ik druk je telefoon nummer wel in zijn hand’ zeg ik en ik knipoog naar haar. ‘Maar mag ik echt niet in jou plaats?’ zeurt ze door en weer schud ik mijn hoofd. ‘Ik heb dit geld nou echt nodig, met Faye enzo’ zeg ik en Ann loopt alvast weg. ‘Ja das waar, dan ga ik maar, wel mijn nummer aan hem geven he’ ik knik lachend en DeeDee loopt weg.
Tom loopt alweer te zwaaien met zijn glas. Heeft hij dan nooit genoeg?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.