Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (9)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:41

259

0

249



Sex and the City in dé chinees (9)

Bill pov:

Tom zwaait voor de zoveelste keer met zijn glas. Ik schaam me dood voor hem, kan hij niet één keer normaal doen? Ik stoot hem aan. ‘Tom kom op hé, doe eens voor één keer normaal’ zeg te tegen hem, hij reageert er niet op en gaat door met zwaaien.
Zuchtend komt de serveerster er aangelopen.
‘Laat me raden, bier zeker’ zegt ze, het is aan haar te zien dat ze er zat van is. Tom knikt voor de zoveelste keer. ‘Iemand anders nog wat?’ vraagt ze, Georg en Gustav knikken. Ook mam knikt. ‘Ja wou zouden graag nog z’n kannetje wijn willen’ zegt ze, de serveerster knikt en loopt weg met de lege glazen.
Met mijn ogen blijf ik haar volgen, ze is best leuk. Nee wat denk ik nou?! Dit kan niet, ik kan niet zomaar iemand leuk vinden die ik nog maar één keer gezien heb, ook al vond ik haar al wel leuk toen ik haar net zag.
Ineens begint Tom te zingen, nu schaam ik me nog meer. Als of het nog niet erg genoeg ik beginnen Georg en Gustav mee te zingen.
Ik verberg mijn gezicht in mijn handen.
De serveerster komt er aan gelopen, zonder glazen.
‘Als jullie zo door gaan verwijder ik jullie hier en gooi ik jullie voor de fotografen die voor het restaurant staan, we hebben hier nog meer mensen dus ga asjeblieft niet zingen’ zegt ze een beetje kwaad, ze wacht hun reactie niet af maar loopt meteen weer weg.
‘Lekker handig zijn jullie’ zeg ik ‘nou wij hebben tenminste lol’ zegt Tom terug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.