Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (14)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:44

389

0

208



Sex and the City in dé chinees (14)

Ik word wakker van Faye die boven me hangt. Vrolijk kraait ze in Amy’s handen. Lachend pak ik haar over. ‘Ook goeie morgen kleine meid’ zeg ik en ik geef haar een zoen. ‘Hé en ik dan’ lacht Amy. ‘Aah kom maar hier’ lach ik en ik geeft Amy een zoen op haar wang.
Ze ploft naast me neer op het bed.
‘Volgens mij gaat het veel beter met jou of niet?’ vraag ik en Amy knikt. ‘Kom mam heeft aardbeien’ zegt ze. ‘Lekker!’ zeg ik en ik sta op met Faye in mijn handen.
Samen lopen we naar beneden. ‘Wat hoorde ik hebben we aardbeien?’ vraag ik vrolijk en mijn moeder komt met een theedoek in haar handen de keuken uit. Ze knikt.
Ik zet Faye in de box en loop naar de keuken. Snel smeer ik voor mezelf brood met aardbeien en maak ik voor Faye ook een broodje met aardbeien.
Ik neem Faye bij mij op schoot en voer haar. Daarna ga ik zelf eten.
Amy heeft de tv al aangezet op een muziek zender. Als er ineens foto’s van Tokio Hotel voorbij komen pak ik de afstandsbediening af en zet ik hem harder.
“Deze foto’s zijn gister avond gemaakt, blijkbaar waren de jongens uiteten, Tom Kaultiz de gitarist van Tokio Hotel is samen met mede bandleden Georg en Gustav, voor ongeveer een kwartier het restaurant uitgezet door een jonge serveerster, hier haar foto. Waarom?”
Als hij voorbij is zet ik hem weer zachter. ‘Heb jij ze het restaurant uit gezet?’ vraagt Amy lachend, ik knik terwijl ik mijn laatste stukje brood naar binnen schuif. ‘Waarom?’ vraagt ze ‘simpel, ze waren te dronken en andere mensen hadden last van ze’. Amy komt niet meer bij van het lachen. ‘Het is niet te geloven, mijn zus zet haar idolen het restaurant uit’.
Glimlachend zet in mijn bord in de keuken.
‘En nu ga ik me omkleden, en Faye aankleden, van Faye en ik ga zo weg’ zeg ik zodra ik terug ben. ‘Waar gaan jullie heen dan?’ vraagt Amy ‘Loitsche’ zeg ik terwijl ik Faye uit haar box til. Ik loop naar de trap en Amy draait met ons mee. ´Wat moet je daar nou weer?’ vraagt ze ‘Bill bezoeken’. Ik loop naar boven en zeg verder niks meer.
Faye doe ik een zacht rood jurkje aan en een witte legging, daaronder schattige kleine schoentjes.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.