Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (15)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:44

342

0

231



Sex and the City in dé chinees (15)

Zelf doe ik een lichtpaars jurkje aan met paarse pumps.
Ik pak de buggy en de luiertas. en neem die en Faye mee naar beneden.
Ik loop naar de keuken en doe er een potje van dat fruithapje in en haar flesje, met wat drinken erin.
Ik doe Faye haar jasje aan en ik doe mijn eigen aan. ‘Ik ga!’ schreeuw ik door het huis, geen reactie. Ik pak mijn tas met alles er in en loop naar de bushalte.
Alleen Faye en ik staan bij de bushalte.
‘Sabine?!’ wordt er vragend geschreeuwd, ik draai me om. Er komt een meisje aan gerent. Ik zie een iemand van ongeveer mijn leeftijd naar bij toe rennen. Als ze dichterbij komt zie ik dat het Daisy, bij Daisy zat ik in de klas, tot dat ik naar de andere kant van de stad verhuisde, drie jaar geleden.
‘Oo hoi Daisy’ zeg ik en ze gaat voor mijn buggy staan. ‘Is dat je nichtje ofzo?’ vraagt ze en ik schud mijn hoofd. ‘Die is van mij’ zeg ik. Daisy’s ogen worden groot. ‘Echt? Ik vind jou helemaal geen type om aan die dingen jong te beginnen’ zegt ze en ik schud mijn hoofd. ‘Ben ik ook niet, en ze is ook niet uit liefde gekomen, maar ik kon het niet over mijn hart krijgen om haar weg te halen’ leg ik haar uit en begrijpend knikt ze.
‘Hoe heet ze dan?’ vraagt Daisy. Ik glimlach. ‘Faye’ zeg ik. Daisy kijkt in de buggy. ‘Zo dus jij heet Faye hè, jij lijkt op je moeder’ zegt ze en ik blijf glimlachen.
‘Ga je ook met de bus naar Loitsche?’ vraag ik en Daisy knikt. ‘Ja en aangezien dit de enige bus is in heel de stad die daar heen gaat moet ik met deze mee, op naar me oom en tante, en jij?’ zegt ze. Even slik ik, ik kan haar toch niet vertellen dat ik Bill bezoeken ga? ‘Ehm, een vriend’ zeg ik maar en Daisy knikt, gelukkig vraagt ze niet door. ‘Dan reizen we gezellig samen’ zegt ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.