Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (17)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:46

438

1

250



Sex and the City in dé chinees (17)

Bill pov:

Ik heb mijn halve kamer overhoop gehaald, maar mijn shirt kan ik niet vinden. Zonder shirt en helemaal nat haar ren ik naar de huiskamer.
‘Mam waar heb je mijn shirt gelaten?’ vraag ik. Sabine draait haar hoofd om en kijk mij aan. Haar ogen gaan over mijn hele lichaam. Ik voel mijn hoofd rood worden, hoe kon ik nou zo stom zijn om zonder shirt hierheen te rennen terwijl zij hier zit.
Ze glimlacht naar me. Een warme gloed gaat door me heen.
‘Maham’ zeg ik en mam kijkt me aan. Ze heeft een baby op schoot, dat zal Faye wel zijn. ‘Ik heb je kleren in een krat gelegd, en dat staat in de gang naast de deur’ zegt mam. ‘Dankje’ zeg ik en ik loopt weer weg.

Sabine pov :

Ik ga met mijn ogen over zijn hele lichaam. Hij ziet er echt geweldig uit zo, zou ik hem dat ooit durven zeggen? Zijn gezicht word een beetje rood.
Ik glimlach naar hem, hij is gewoon de knapste jongen die ik ooit gezien heb.
‘Maham’ zeurt Bill door. Ik hoor Simone zachtjes zuchten. ‘Ik heb je kleren in een krat gelegd, en dat staat in de gang naast de deur’ zegt Simone ‘dankje’ zegt Bill en hij loopt weer weg.
Met mijn ogen volg ik hem. Als hij de hoek om gaat draai ik mijn hoofd weer naar Simone, Gordon en Faye.
Faye zit vrolijk bij Simone op schoot. Ik pak mijn kopje koffie en neem er een slok van. Heerlijk.
Een deur ergens is het huis gaat hard dicht en begint Faye te huilen. Meteen sta ik op en loop ik naar Simone. ‘Kom maar’ zeg ik en Simone geeft Faye aan mij.
Ik zet haar op mijn arm en loop zachtjes door de kamer heen en weer. Na een tijdje lopen word ze weer stil. ‘Sorry daarvoor’ zeg ik en ik ga zitten met Faye op mijn schoot. ‘Maakt niet uit’ zegt Simone en ik glimlach.
Bill ploft naast mij neer op de bank. Dit keer met shirt aan, helaas.
‘Is dat Faye?’ vraagt hij en ik knik. Glimlachend kijkt Bill naar Faye.
Met een chagrijnig hoofd komt Tom in zijn boxer de kamer binnen. ‘Pleas, praat zachter ik heb koppijn’ blijkbaar heeft hij nog niet door dat ik hier ook zit.
Tom’s ogen gaan naar mij. ‘Fijn een vreemd meisje in huis’ zegt hij, en dan gaan zijn ogen naar Faye. ‘Fijn en ze heeft een kind, die is niet van mij hoop ik’ zegt hij, ik zucht en schud mijn hoofd. ‘Dan is het goed’ zegt Tom en hij legt zijn handen op zijn hoofd, hij heeft volgens mij een hele grote kater.


Reacties:


xXMoonXx
xXMoonXx zei op 17 juli 2009 - 0:59:
Lol, lekker droog

'Fijn, een vreemd meisje in huis'
*pauze*
'Fijn, en ze heeft een kind. Die is niet van mij hoop ik?'



Nice verhaal^^