Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (21)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:54

616

0

268



Sex and the City in dé chinees (21)

Sabine pov :

‘Amy, ik ga samen met Faye omkleden’ zeg ik en ik Amy knikt. Ik loop met Faye in mijn armen naar boven.
Ik zoek mijn bikini en leg die op mijn bed. Dan loop ik naar Faye’s kastje en haar daar een zwemluier uit. Ik leg Faye op een commode en kleed haar om. Als ik met Faye klaar ben zet ik haar op de grond zodat ze even rondlopen kan terwijl ik mijzelf omkleed. Snel heb ik mijn bikini aan.
Met Faye in mijn armen loop ik naar de badkamer om een paar handdoeken te pakken. Één voor Faye en één voor mezelf, en dan nog één voor Amy.
Ik loop weer naar beneden waar Amy nog steeds buiten zit. ‘Dan ga ik me nu omkleden’ zegt ze en ik knik. Ik zet Faye op het gras en loop naar de bijkeuken. Daar haal ik de zonnebrandcrème weg en pak ik een grote fles cola uit de kleine koelkast.
Ik haal uit de keuken twee glazen en zet die op de tafel neer.
Ik loop naar Faye en pak haar bij het zwembad weg. ‘Straks, als hij vol is’ zeg ik en ik til haar op. Ze kraait en grijpt naar het zwembad. ‘Mooi niet’ glimlach ik, ik ben Bill eigenlijk al helemaal vergeten.
Snel is Amy ook al beneden. ‘Is hij al vol?’ vraagt ze en ik schud mijn hoofd. ‘Nou ja, boeie, ik spring er gewoon in en Amy maakt een aanloop naar het zwembad. Met een grote plos laat ze zich in het zwembad vallen.
Lachend loop ik eerst naar de schuur om een speciale opblaasband voor Faye te pakken. ‘Hier jij mag opblazen’ lach ik en gooi hem naar Amy. ‘Goed hoor’ zegt ze en ze begint te blazen.
Voorzichtig stap ik met Faye het zwembad in.
Als Amy de band heeft opgeblazen zet ik Faye in de band. Lachend drijft Faye rond. ‘Let jij even op Faye, ik moet even bellen’ zeg ik en Amy knikt. Vrolijk gaat ze met Faye spelen.
Ik loop naar de woonkamer en pak de telefoon. Zoals altijd kijk ik uit het raam. Niks bijzonders te zien.
Ik draai het nummer van Caitlin en wacht tot er opgenomen word. ‘Ja Caitlin, met Sabine’ roep ik vrolijk door de telefoon en luister naar wat Caitlin zegt ‘ja natuurlijk, maar heb jij zin om te komen zwemmen, alleen met Faye en Amy is zo saai’ ik hoor Caitlin lachen ‘ja dan is het goed en ja je mag best iemand mee nemen, kom maar hier heen’ ik neem via de telefoon afscheid van Caitlin en loop naar de keuken.
Uit de kastjes graai ik wat chips en ik pak nog en glas voor Caitlin.
‘Wie heb je gebeld?’ vraagt Amy die mar Faye in haar handen het zwembad uitkomt. ‘Caitlin’ zeg ik. Amy knikt en geeft Faye aan mij. ‘Hee grote meid’ glimlach ik.
‘Wat wil je eigenlijk voor je verjaardag hebben?’ vraagt Amy en ze kijkt me aan. Oja is ook zo, ik ben volgende week jarig. ‘Ehm geen idee’ zeg ik en Amy schenkt cola voor ons in. ‘Je klinkt alsof je er helemaal niet aan gedacht had dat je jarig bent volgende week’ zegt ze en ik knik. ‘Dat jij daar niet aan denkt’ lacht ze. Ik haal mijn schouders op. ‘Tja, ik zat ergens anders met mijn hoofd’ lach ik en ik zet Faye in een stoeltje. Ik laat mezelf op een stoel vallen. ‘Kut alles is nat!’ roep ik, Amy lacht. ‘Boeie, droogt wel weer ja’ zegt ze en ik knik. Ik zak onderuit en kijk naar, tja waar kijk ik eigenlijk naar?
Terwijl ik voor me uit staar merk ik niet dat Caitlin samen met nog iemand lachend te tuin binnen komt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.