Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (22)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:54

499

0

252



Sex and the City in dé chinees (22)

Pas zodra mijn voeten worden opgetild heb ik door dat ze er zijn. Ik kijk naar het lachende gezicht van Jeff! ‘Jeff!’ schreeuw ik en ik spring letterlijk in zijn armen. ‘Ik heb je gemist’ zeg ik zacht ‘ik jou ook’ zegt hij en hij drukt mij stevig tegen zich aan. Seconden lang staan we daar. Een traan glijd over mijn wang ik heb hem zo gemist.
Nu denk je vast, wie is die Jeff. Tja dat had ik natuurlijk nog niet verteld. Jeff is laten we zeggen, mijn beste vriend, en hij is drie jaar geleden naar Amerika verhuisd. We hadden gezegd dat we zouden mailen, maar dat is er nooit van gekomen. In het begin wel hoor, maar later kregen we het te druk en werd het steeds minder tot nooit.
Langzaam laat Jeff mij weer los. ‘Waarom zei je niet dat je hier was?’ vraag ik en Jeff haalt zijn schouders op. ‘Caitlin stelde eerst voor om vanavond jou te verassen in de Chinees’ zegt Jeff en ik begin zacht te glimlachen. ‘Maar toen belde jij’ zegt hij en hij geeft mij een zoen op mijn wang.
Jeff heeft Faye nog niet opgemerkt. Dat weet hij natuurlijk ook niet, tenzij Caitlin het hem verteld heeft, maar ik denk het niet.
Hij tilt mijn horizontaal op en wil naar het zwembad rennen. ‘Ehm doe dat maar niet, ik wil je eerst aan iemand voorstellen’ lach ik en voorzichtig zet Jeff mij neer. Ik loop naar het stoeltje van Faye, ik weet zeker dat hij haar nu wel gezien heeft. ‘Meet Faye, mijn dochter’ zeg ik, ik merk dat Jeff niet weet wat hij zeggen moet.
‘Het maakt niet uit hoor, je mag het best zeggen’ zeg ik en ik glimlach. ‘Nee ik wil niks zeggen, ik wil alleen maar jou zo zien, met een prachtige dochter’ zegt hij en hij loopt naar ons toe. ‘Ga maar even zitten, ik zal je het verhaal vertellen voor je oordeelt’ zeg ik en Jeff gehoorzaamd en gaat zitten op de stoel tegenover mij. Ik begin mijn hele verhaal te vertellen, aan het einde rolt er een traan over mijn wang. Jeff staat op en veegt hem weg. Voor je nu gaat denken dat Jeff mijn vriendje is, dan heb je het mis, hij is namelijk hömö, best handig om een hömö als beste vriend te hebben. ‘Weetje, dat is nu voorbij, en je hebt dan wel een dochter van die man, maar ze lijkt veel op jou, en daarom is ze ook prachtig’ zegt Jeff en ik glimlach, hij weet altijd van alles een goede kant te vinden. Ik glimlach. ‘En nou mag je me het water in gooien’ glimlach ik terwijl ik Faye aan Amy geef. ‘Mooi zo!’ roept Jeff en hij tilt mij, rent naar het zwembad en gooit mij erin. Voor hij het zelf doorheeft ligt hij er ook met kleding en al in. Lachend komen we boven water.
Ik duw Jeff nog even onderwater voordat ik zelf het zwembad uitklim.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.