Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (24

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:55

708

0

261



Sex and the City in dé chinees (24

Tom doet de deur open. ‘Tom ga weg’ zeg ik maar Tom luistert niet en komt naar me toe. Tom komt naast me zitten en zegt niks. ‘Bill is verliefd’ zegt hij dan en ik draai me om zodat ik hem aan kan kijken. Met een grote grijns kijkt hij mij aan.

Sabine pov :

Bill rent de hoek om en ik haal mijn schouders op. Hij is best leuk, inderdaad, zou hij denken dat Jeff mijn vriendje is? Jeff slaat zijn arm om me heen. ‘Laten we maar terug naar jou huis gaan’ zegt hij en ik knik.
Langzaam lopen we naar mijn huis. Jeff begint te vertellen over Amerika, en over zijn vriendin. Hij pakt zijn mobiel en laat een foto zien. ‘Oeh, he’s pretty’ plaag ik hem en trots knikt Jeff ‘weet ik, en hömö’ glimlacht hij. Ik geef hem een duwtje en hij valt op de straat. ‘Jij hebt zo een probleem straks’ lacht hij ‘wedden van niet’ glimlach ik en ik ren naar mijn huis, met Jeff achter mij aan.
Ik gooi de deur dicht voordat Jeff naar binnen kan. In de kamer zitten Caitlin en Amy tv te kijken. Faye ligt al op bed.
Ik plof naast Caitlin op de bank en al snel komt Jeff binnen gerent. ´Faye slaapt jammer dan´ lach ik en hij steekt zijn tong uit.
Hij gaat naast Amy op de andere bank zitten en kijkt mee naar de tv.
Er is nik boeiends op. ´Ik ga slapen, ben moe´ zeg ik en ik kijk iedereen stuk voor stuk aan. ´Smoesjes´ lacht Jeff en hij wil opstaan. Ik ga voor het staan.
´Ja tuurlijk´ lach ik en ik duw hem terug op de bank. Hij pakt mijn armen en trekt mij op de bank. Lachend val ik op zijn schoot.
Als ineens de voordeur open gaat schrikken we en zijn we allemaal stil. We wachten af wie er binnen komen.
Als mijn ouders binnen komen merk ik dat Jeff zijn ingehouden adem laat gaan. ´Jeff!´ roept mijn moeder verrast en Jeff duwt mij van hem af. ´Hé!´ lach ik terwijl ik tegen Amy aanval.
Jeff loopt naar mijn moeder toe en geeft haar een hand. ´Fijn u weer te zien´ zegt hij en hij geeft mijn moeder drie zoenen op haar wangen. Bij mijn vader doet hij het zelfde.
Na een heel verhaal over Amerika besluiten Caitlin en Jeff om weer naar huis te gaan. In Jeff´s geval een hotel.
We nemen afscheid en ik zwaai ze nog even uit.

Met een raar gevoel word ik wakker. Ik kijk om me heen. Mijn kamer is verlicht en iemand heeft Faye al uit haar bedje gehaald. Slaperig sta ik op en wankelend loop ik naar beneden.
Faye zit vrolijk bij mijn moeder op schoot. Slaperig laat ik me op de bank vallen. Ik laat mijn gedachten gaan.
Ik denk aan over ongeveer een maand, als ik jarig ben. Wat zal ik eens vragen? Ik hoef eigenlijk niks. Zal ik geld vragen?
Ik bekijk mijn nagels terwijl ik door ga met nadenken. Candy springt naast mij op de bank en klimt op mijn schoot. Vorig jaar kreeg ik Candy.
Ik aai Candy en kijk naar mijn moeder. Nog steeds heeft ze Faye op schoot.
Ik denk aan gister. Het was geweldig om Jeff weer te zien. Het is echt zo lang geleden, gewoon te lang. Hij is wel veel veranderd.
‘Moet je werken vandaag?’ vraagt mijn moeder en ik word uit mijn gedachten gehaald. Nog steeds een beetje afwezig knik ik. ‘Oke, de meiden van het werk wouden uit eten bij de Chinees dus dan zie ik je daar nog wel’ zegt ze. Fijn, kan ik mijn moeder gaan bedienen.
Mijn mobiel gaat af en ik loop ernaar toe. Een smsje.
Yo aap!
Waarom krijg ik
net een smsje
van Tom? Heb
jij hem mijn
nummer
gegeven? In dat
geval, heel erg
bedankt! Maar hij
wil me halen van
het werk vanaaf
kan je het een
uurtje alleen?
Xoxo DeeD
Ik glimlach, ik had het kunnen weten. Snel sms ik haar dat het goed is. Ze zal nu wel hyper door de kamer rennen met een lolly in haar mond, of haar gezicht onder de mayo. Ik glimlach bij het beeld wat in me naar boven komt. DeeDee en ik, springend op haar bed met een lolly in onze mond en een schaaltje mayo op de grond.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.