Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (25)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:56

830

0

337



Sex and the City in dé chinees (25)

Waar denk je aan? vraagt Amy die blijkbaar mijn glimlach ziet. Aan iets waar jij niet aan denkt zeg ik en Amy steekt haar tong naar mij uit.
Ik zäk onderuit en staar naar de tv. Zeg moet jij niet naar school? vraag ik aan Amy en ze knikt. Eerste uur vrij, oja, mam breng je me, het regent zegt Amy, ik kijk naar mijn moeder. Ze schud haar hoofd. Echt niet, moet op Faye passen zegt mijn moeder, raar kijk ik haar aan. Wtf, hoezo jij moet op Faye passen vraag ik en me moeder word een soort van rood.
De bel gaat. Ik ga wel zegt mijn moeder snel om weg te komen.
Hier ben ik weer wordt er bij de deur gezegt. Jeff! roep ik en ik spring op en ren naar de deur en vlieg hem om zijn nek.
Wat doe jij hier? vraag ik jou mee uit shoppen nemen, dus kleed je aan zegt hij. Glimlachend komt hij naar binnen gelopen.
Nou toe nou zegt hij en hij duwt mij naar de trap. Lachend ren ik naar boven
Aah dilemma! roep ik. Ik sta in mijn short en mijn bh voor de kast. Ik gooi het ene shirtje na het andere uit mijn kast. Echt ik zweer het, ik shop mijn hele leven en heb niks om aan te trekken.
Ik duik nog verder in mijn kast. Ik vind dingen die ik al een jaar niet heb aan gehad. Hé had ik die nog? vraag ik mijzelf hardop af als ik een shirtje met een ster waar A big Star in staat in mijn handen heb. Die trek ik aan glimlach ik en ik trek het shirtje snel over mijn hoofd.
Daar gaan we naar binnen zegt Jeff en hij trekt mij een zaak voor mannen in. Wat moet ik hier? vraag ik en Jeff glimlach. Kijken of het lekkere ding er nog werkt, en uitzoeken of hij hömö is lacht Jeff, lachend laat ik mij mee voeren naar de kassa.
Hij staat daar en ik vraag het wel lach ik. Met een glimlach loop ik naar de kassa. De jongen kijkt mij eerst raar aan maar glimlacht dan beleefd. Ik heb een vraag zeg ik en de jongen knikt. Vraag maar zegt hij en een glimlachje verschijnt op mijn gezicht. Ben je hömö, een vriend van mij wil dat graag weten zeg ik en ik blijf glimlach. Kom eens dichterbij zegt hij, ik doe wat hij zegt, zijn lippen zitten nu bij mijn oor. Als ik hömö was zou ik me niet aangetrokken voelen tot jou zegt hij en meteen na die woorden gaat hij weer met zijn hoofd terug. Een grijns staat op zijn gezicht. Ik glimlach nog steeds. Dankje zeg ik en ik loopt weer naar Jeff.
Hartstikke hetero lach ik weer een punt voor jou zegt hij en ik knik.
Hij slaat zijn arm om mij heen als vriend en samen lopen we de winkel uit.
Na wat geshopt te hebben sta ik met vier tassen om mijn arm en Jeff met twee. En nu gaan we wat drinken zegt Jeff en ik knik. Als jij betaald lach ik en Jeff knikt altijd zegt hij. Ik glimlach.
Doe jij eigenlijk nog steeds aan zingen enzo? vraagt Jeff en ik schud mijn hoofd. Niet sinds Faye er is zeg ik en ik neem een slok van mijn ijsthee. Jammer, je was best goed zegt Jeff maar ik schud mijn hoofd. Zingen was een hobby, ik speelde liever toneel zegt ik Jeff knikt. Jammer dat je het opgeven moest, misschien kan je het weer oppakken zegt hij ik glimlach. Nee het is denk ik wel goed zo zeg ik. Oo das jammer dat wil je dit vast niet zien zegt Jeff, hij haalt een opgevouwen papiertje uit zijn zäk en geeft het aan mij.
Ik vouw het open. Mijn hart slaat over als ik zie wat daar staat. Een klein gilletje ontsnapt uit mijn mond. No way roep ik, Jeff glimlacht. Het is alleen wel in Amerika, het ziet er dus naar uit dat je met mij mee moet zegt hij. Ik denk er over na, maar wat met Faye? Maar Faye dan? Die moet dan mee zeg ik en Jeff knikt. Heb ik over nagedacht, je kan haar meenemen, het is bij mijn oom en tante in de buurt dus bij ons kan je wonen zegt Jeff, ik voel me zo gelukkig. Ik zal even vertellen wat het is. Jeff heeft mij een flyer gegeven waarmee ik mij opgeven kan voor een rol in een korte serie. Aangezien ik al niet meer toneel gespeeld heb sinds ik zwanger was geworden van Faye is het wel een uitdaging.
Misschien doe ik het wel zeg ik en ik stop het papiertje in een van mijn tassen. Ik zou het doen als ik jou was, het is echt een unieke kans, en ik denk dat jij goed genoeg bent om het te worden zegt Jeff en ik glimlach terwijl ik de laatste slok van mijn ijsthee op drink.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.