Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (27)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:57

507

0

278



Sex and the City in dé chinees (27)

Sabine pov:
Als ik eindelijk mijn tassen wel gestouwd heb met kleding, schoenen en weet ik veel wat nog meer is het alweer avond. Jeff gaat met mij mee naar de chinees aangezien ik werken moet. Ik vertel gelijk dat ik stop met werken hier omdat ik naar Amerika ga. Ze vinden het allemaal goed.
‘Maar denk niet dat je er zonder schrijven afkomt’ lacht DeeDee en ik glimlach. ‘Nee geloof dat weet ik, maar hoe is het met Tom verder gegaan?’ vraag ik en een grijns komt op DeeDee’s gezicht.
Jeff zit in de wachtruimte naar ons te kijken. ‘Maar hoelaat gaan jullie weg dan?’ vraagt DeeDee en ik haal mijn schouders op. ‘Weet ik veel, Jeff hoe laat gaan we weg?’ vraag ik en Jeff staat op, hij loopt naar ons toe. ‘Het vliegtuig gaat om tien uur’ zegt hij. ‘Das vroeg’ zegt DeeDee en Jeff knikt. ‘Wat verwacht je, we moeten naar Amerika vliegen’ zegt hij en ik knik.
De deur van de chinees gaat open. Tom komt binnen gelopen. DeeDee zet een grijns op. Lachend geef ik haar een duwtje. ‘Ik kom één DeeDee bestellen’ zegt Tom. ‘Dan zal je even moeten wachten, dat is nog niet klaar’ ga ik met hem mee.
‘Dan ga ik me omkleden’ glimlacht DeeDee ‘hulp nodig?’ vraagt Tom met een grijns, maar DeeDee schudt haar hoofd. Tom gaat op de bank zitten en blijft naar mij kijken terwijl ik met Jeff in gesprek ben over Amerika.
‘Maar waar slaap ik dan?’ vraag ik ‘nou me oom en tante hebben zo veel kamers, dus je slaapt gewoon op een kamer met Faye denk ik’ antwoord Jeff en ik glimlach. Vanuit mijn ooghoeken kijk ik naar Tom.
Hij staat op en loopt naar mij toe. ‘Waar ga je heen?’ vraagt hij. ‘Huh wat?’ vraag ik ‘zoals ik het zeg, waar ga je heen’ zegt Tom nog een keer. ‘Amerika’ zeg ik alleen en ik draai me weer naar Jeff.
Tom loopt weer weg, pakt zijn mobiel en begint er iets mee te doen.

Bill pov:
Onderuit gezakt kijk ik naar de tv. Tom is weg gegaan om een of ander meisje op te halen, zelfs hij is de tel al kwijt van de hoeveelste dit is. Vast honderd ofzo.
Ik sta op en loop naar de keuken. Vrolijk loopt Scotty achter me aan. Ik schenk een glas cola in en doe een kastje open om te kijken of we nog wat in huis hebben. ‘Gadver chocola’ zeg ik als ik een grote reep in de kast zie liggen. Snel pak ik een zak snoep uit de kast om niet te lang naar de chocola hoeven te kijken.
Ik plof weer op de bank. Ik zit nog maar net of mijn mobiel gaat.
Een smsje, van Tom.
Billie!
dat ene meisje
van de chinees
ze gaat naar
Amerika!
ik dacht dat
vertel ik je
ff
Tom
Mijn ogen worden groot. Gaat ze naar Amerika?! Waarom? Wat moet ze daar? Ik moet het haar vragen! Ik spring letterlijk van de bank en trek snel mijn schoenen aan.
‘Mam, Gordon, ik ga!’ voor ze wat terug kunnen zeggen en ik al weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.