Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (28)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:58

596

0

284



Sex and the City in dé chinees (28)

Na ongeveer anderhalf uur kom ik bij de chinees. Ik kijk raar op als Tom’s auto er nog staat. Ik loop naar binnen
Tom is nergens te zien.
Sabine staat voorover gebogen achter de bar. Ze heeft me nog steeds niet gezien. Ik ga op een bar zitten en kijk naar haar. Naar elke beweging die ze maakt. Ze schenkt drinken in en loopt naar het restaurant. Nog steeds ben ik niet gezien. Behendig zet ze de glazen neer en loopt ze terug. Met haar hoofd op de grond gericht.
‘Kan ik uw bestelling op nemen?’ vraagt ze, blijkbaar heeft ze niet door dat ik het ben, of juist wel. ‘Ehm ja, een loempia en een antwoord graag’ zeg ik en ze schrikt op. De pen valt uit haar handen, snel pakt ze hem weer op. Ze hersteld zich.
‘Waar wil je een antwoord op?’ vraagt ze en ze kijkt me aan. ‘De reden dat je weg gaat’ zeg ik en Sabine rolt bijna onzichtbaar met haar ogen. ‘Als je denkt dat het met jou te maken heeft dan heb je het mis, het heeft te maken met iets wat ik heb laten vallen voor Faye en weer oppakken wil’ zegt Sabine, ze pakt een glas en schenkt voor zichzelf ijsthee in.
‘Wat is dat dan?’ vraag ik door, Sabine glimlacht, wat een mooie glimlach! ‘Acteren, zingen, dat soort dingen’ antwoord ze, ze neemt een slok.
Een wat oudere Chinese vrouw komt er aangelopen. ‘Sabine je mag naar huis, oo is er nog een klant?’ vraagt ze. Sabine schud haar hoofd. ‘Nee geen klant, een vriend’ zegt ze en ze geeft een bijna onopvallende knipoog.
Ik pakt een sleutel en loopt weg. Waarheen weet ik niet.

Sabine pov:
Hopelijk een beetje onopvallend geef ik Bill een knipoog. Ik pak de sleutel en loop weg naar de wc, om me om te kleden.
Ik glimlach als ik DeeDee en Tom zie. Tom hangt helemaal over DeeDee heen. Ik tik hem aan. ‘Weetje ik hoef niet te zien hoe je het doet, dus als je DeeDee mee neemt naar je huis, of zij naar jou naar de hare, dan hoef ik het niet te zien’ glimlach ik. Met een grijns kijkt Tom me aan. ‘Goed idee’ zegt hij. ‘Weet ik’ zeg ik en ik maak de kast open om mijn tas te pakken.
Snel kleed ik mij om.
Ik loop terug, Tom en DeeDee zijn verdwenen. Bill zit nog steeds bij de bar.
De eigenares houdt me aan. ‘Geloof me, het is een goede jongen, laat hem niet lopen’ zegt ze met een glimlach en ze loopt door het restaurant in.
‘Ja ik dacht ik loop met je mee naar huis, aangezien het donker is’ zegt Bill ik glimlach en ik doe mijn witte spijkerjack aan. ‘Is goed, gezellig, maar Jeff loopt ook mee’ zeg ik en ik wijs naar Jeff die op de bank zit te wachten. ‘Oo oke’ zegt Bill, het lijkt wel of hij een beetje teleurgesteld is.
Met z’n drieën lopen we naar buiten, op weg naar mijn huis. Eerst zetten we Jeff af bij het hotel.
‘Tot morgen, ik kom je halen’ zegt Jeff en ik knik. Ik geef Jeff een snelle knuffel. Ik zwaai nog naar hem voordat hij het hotel in loopt.
Zwijgend lopen Bill en ik naast elkaar. ‘Is dat je vriendje?’ vraagt Bill ineens. Zachtjes lach ik. ‘Echt niet’ glimlach ik. Zal ik zeggen dat ik eigenlijk niemand anders dan hem wil? Nee dat is misschien niet z’n goed idee.
We lopen weer zwijgend naast elkaar. Als ik stil ga staan staat Bill ook stil.
‘Bill wat vind je van me?’ vraag ik zacht


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.