Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (30)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 22:59

557

0

306



Sex and the City in dé chinees (30)

Langzaam val ik in slaap op de bank.
Als ik ineens iets warms op mijn been voel schrik ik wakker. ‘Shït, me thee’ roep ik als ik merk dat mijn thee over mijn been is gelopen. Snel zet ik de thee op de tafel en loop ik naar de keuken om een doekje te halen.
Ik probeer het een beetje droog te maken, maar op de bank zit een vlek. ‘Nou jammer dan, dan hebben ze en aandenken aan me’ zeg ik en ik leg het doekje weer in de keuken.
De klok slaat zeven uur. Met een moe hoofd loop ik naar boven.
Ik loop naar mijn eigen kamer en maakt Faye voorzichtig wakker.
‘Hé kleine meid, vandaag is de grote dag’ zeg ik zacht en ik til haar op uit haar bedje. Ik doe haar trappelzak uit en zet haar even op mijn bed.
De trappelzak prop ik nog in één van de tassen, daarna loop ik met Faye naar beneden.
Faye zet ik in de box en zelf loop ik weer naar de keuken om even wat te eten klaar te maken.
Nog steeds zijn Faye en ik de enige beneden. Nou oke op mijn ouders na, maar hun slaapkamer is beneden.
Al snel heb ik wat te eten klaar voor Faye en loop ik met een bord voor mezelf, en wat voor Faye terug naar de kamer.
Ik pak Faye uit haar box en zet haar bij mij op schoot. Met nog steeds een moe hoofd geef ik Faye te eten.
Ook Faye haar ogen vallen steeds dicht. ‘Ja meid ik weet het’ zeg ik tegen haar als ze het laatste hapje op heeft.
Ik eet snel mijn eigen eten op en loop weer naar boven.
Ik had mijn kleren al klaar gelegd, een zwarte spijkerbroek met een geel shirtje, daar onder heb ik schoenen met een kleinhakje. Ik kleed ook Faye aan, haar doe ik een roos jurkje aan
Ik loop met haar naar beneden.
Dit keer staat mijn moeder ook al in de kamer. Mijn vader zit moe aan de tafel. ‘Goeie morgen’ zeg ik en ik zet Faye op de grond zodat ze rond kan lopen. Ik ga naast mijn vader zitten.
‘Goeie morgen’ zegt hij en hij pakt de krant die op de tafel ligt. Mijn moeder zet twee potten op tafel. Één met koffie en één met thee. ‘Ik heb al gegeten hoor’ zeg ik als er koffie voor mij in geschonken wordt. Er wordt geknikt. Ik neem de dampende mok koffie aan en klem mijn handen erom heen.
Vrolijk komt Amy de keuken binnen. Ze heeft een big smile op haar gezicht. Ze neuriet “Can you feel the love tonight” van Elton Jhon. ‘Waarom ben jij nou weer zo vrolijk?’ vraag ik en Amy gaat vrolijk op haar stoel zitten. ‘Can you feel the love tonight’ zingt ze en ze wiegt mee op het tempo dat ze zingt.
Glimlachend stoot ik haar aan. ‘Zeg aap waarom ben jij zo vrolijk?’ vraag ik nog een keer en Amy glimlach. ‘Jay’ zegt ze vrolijk en ik weet meteen wat ze bedoelt.
‘Dus het is eindelijk aan?’ vraag ik glimlacht en verliefd knikt Amy. ‘Zijn we ook weer van het gezeur af over wanneer vraagt hij het nou’ glimlach ik en ik neem een slok van mijn koffie. ‘Nee nou krijg je gezeur over hoe leuk hij wel niet is’ zegt mijn vader, Amy glimlacht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.