Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (32)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 23:00

636

0

270



Sex and the City in dé chinees (32)

Het is inmiddels een maand later, mijn auditie ging redelijk goed vond ik zelf. Ik wacht alleen nog op een telefoontje om te horen of ik door ben of niet…
Ik zit op een stoel ik de achtertuin, het is een ruime tuin met een zwembad!
Anna, Jeff’s nichtje, ligt in het zwembad op een luchtbed een boek te lezen. Jeff zelf ligt op een handdoek in het gras. Faye zit lachend in een zwembandje te spelen met Paulo, de vriend van Jeff. Hij zwaait vrolijk naar mij als hij door heeft dat ik naar hem kijk. Ik zwaai terug.
Ik stap van de stoel en duik het zwembad in. Naast Paulo kom ik weer omhoog.
‘Ze is echt grappig’ zegt Paulo en ik knik. ‘Weet ik’ glimlach ik. ‘Mama!’ kraait Faye, lachend pak ik de zwemband en trek ik hem naar mij toe.
‘Haai schatje’ zeg ik tegen Faye en ik druk een zoen op haar hoofdje.
‘Hé ik dacht je het tegen mij had’ zegt Josh en lachend gaat hij op de rand van het zwembad zitten.

Josh pov:
‘Hé ik dacht dat je het tegen mij had’ zeg ik, lachend ga ik op de rand van het zwembad zitten. Sabine glimlacht naar mij. Ze zwemt naar de kant en drukt zich omhoog zodat ze naast me komt te zitten.
Ik sla mijn arm om haar heen. ‘Mocht je willen’ glimlacht ze, ik druk een kus op haar haar. Ze draait haar hoofd naar mij en geeft mij een zoen op haar wang. ‘Jij bent geen schatje, jij bent mijn schat’ zegt ze glimlachend.
Ik druk haar stevig tegen mij aan. Ik weet nog precies de eerste keer dat ik haar zag. Ze was hier net een dag. Ze zat samen met Jeff buiten in het gras, Faye speelde voor hun. Ze waren druk in gesprek.
Ik vond haar meteen al helemaal geweldig.
Ineens word ik in mijn zij geprikt. ‘Je bent echt mijn schat hoor, maar je plet me nog’ glimlacht Sabine en ik maak mijn greep wat losser.
‘Sabine post voor je!’ wordt er geroepen. Ze haalt mijn arm van haar af en staat op. ‘Ik kom zo weer’ zegt ze en ze duwt me voorover het water in. Als ik boven kom loopt ze glimlachend weg.

Sabine pov:
Glimlachend loop ik weg. Jamie, de tante van Jeff komt naar me toe. ‘Asjeblieft’ zegt ze glimlachend en ze geeft me een stapeltje brieven en een pakje.
Ik kijk naar de handschriften. Een brief van mijn ouders, van Caitlin en van DeeDee, ik glimlach. De laatste paar weet ik niet.
Ik loop weer naar de tuin en ga op de stoel zitten. Josh komt op de stoel naast mij zitten.
‘Wat heb je?’ vraagt hij.
‘Brieven van thuis, en van hier’ zeg ik terwijl ik de brief van iemand van hier open maak.
Snel lees ik hem door. Mijn ogen worden groot. Een klein gilletje ontsnapt uit mijn mond.
‘Wat is er?’ vraagt hij.
‘Ik heb de rol!’ gil ik en ik spring van mij stoel en laat me bij Josh neer vallen.
Ik druk mijn lippen op de zijne. ‘Het is niet te geloven, ik heb gewoon de rol’ zeg ik blij en Josh glimlacht.
Jeff, Paulo en Anna, met Faye op haar arm. komen eraan gelopen. ‘Wat hoorde ik, heb je de rol?’ vraagt Jeff. Blij knik ik. Jeff trekt mij omhoog en geeft me een knuffel. Paulo en Anna geven mij ook een knuffel, gewoon om mij te feliciteren.
Ik neem Faye van Anna over en geef haar een zoen op haar hoofd.
Ook Jamie komt naar mij toe gelopen. Ze feliciteert me en ik glimlach. ‘Ik dacht dat ze zouden bellen’ zegt Jamie en ik knik. ‘Zouden ze ook’ zeg ik. Ik heb net de woorden uitgesproken of de telefoon gaat. ‘Het zou eng zijn als dat ze waren’ zegt Anna en ze loopt met Faye op haar arm naar binnen


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.