Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (37)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 23:04

466

0

226



Sex and the City in dé chinees (37)

Sabine pov:
De make-up bij Sascha is best snel gedaan. Ik kijk in de spiegel terwijl ze nog met de mijne bezig zijn.
Als ik zie dat Tom binnenkomt verstijf ik. Wat moet ik doen? Oke, hoi zeggen dan maar. ‘Hoi’ zeg ik terwijl er nog wat poeder word aangebracht. ‘Hoi’ zegt Tom en hij gaat zitten.
‘Ken ik jou niet?’ vraagt hij, omg wat moet ik nu weer zeggen. ‘Ehm ja volgens mij wel’ zeg ik en ik glimlach. Hij draait zijn hoofd naar mij en trekt zijn wenkbrauw op. ‘Echt?’ vraagt hij en ik knik.
‘Oke je bent klaar, de volgende kan’ zegt de visagist ‘nu moet je naar de kleding en dan kunnen jij en Sascha beginnen’. Ik knik en sta op. ‘Denk jij nog maar even na’ glimlach ‘en kijk uit met het bier’.
Ik loop weer weg, op naar de kleding.
‘Volgende’ zeg ik snel.
Als ik voorbij hun ben versnel ik mijn pas.
Bij de kleding hangt echt heel veel. Ik zet grote ogen op. ‘Woow’ zeg ik zacht terwijl ik door loop.
‘Aah jij moet vast Sabine zijn, ik heb wat voor je uit gezocht, ik hoop dat je het leuk vind’ wordt er gezegd en ik krijg een setje kleren toe gereikt. ‘Je kan je daar omkleden’ er wordt gewezen naar kleed hokjes, ik knik en loop er naar toe.
Ik bekijk de kleding, een strakke spijkerbroek, met een shirtje waar op staat “I’m in love, and you?” ik glimlach.
Snel kleed ik me om. Tegelijk met Sascha stap ik uit de kleedhokjes. Sascha heeft een vrij ingewikkeld jurkje aan.
Ze glimlacht naar me. ‘Staat je goed’ zegt ze en ik glimlach. ‘Dankje’ zeg ik en ik ga voor de spiegel staan. Ze heeft nog gelijk ook.
‘Ja het staat jullie allebij goed’ zegt de vrouw van de kleding. Ze gaat voor Sascha staan, ze past nog een paar dingen aan haar jurkje aan.
Dan gaat ze voor mij staan. Ze trekt ze stof over mijn schouder iets aan, zodat mijn schouder’s meer bloot liggen. ‘Ja beiden perfect, jullie kunnen naar de set’ zegt ze. We knikken en lopen weg.
‘Je eerste keer zeker’ zegt Sascha ik knik. ‘Dacht ik al, voor mij ook hoor in een serie,twee keer in een korte film’ zegt ze en ze glimlacht.
Als ik zie dat Tom daar al staat ga ik stil staan. ‘Wat is er?’ vraagt Sascha en ik wijs naar Tom. Ze begint te gillen.
‘Aah een lekker ding!’ schreeuwt ze, lachend duw ik haar. ‘Geloof me hij is minder leuk als hij dronken is’ glimlach ik, Sascha kijkt me raar aan.
‘Voor ik naar Amerika kwam woonde ik in Duitsland, en werkte bij een Chinees, daar kwamen hun een keer en toen was Tom nogal heel erg dronken’ zeg ik lachend, Sascha lacht. ‘Cool’ zegt ze.
We lopen langzaam richting Tom.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.