Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (44)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 23:07

705

0

301



Sex and the City in dé chinees (44)

Ik start de auto en rij weg.
‘Oke waar moeten we heen?’ vraag ik en Bill wijst naar rechts. ‘Naar rechts en dan naar links, dan zie je het hotel vanzelf’ zegt Bill en hij glimlacht.
Ik sla rechts af en daarna links, en inderdaad, ik zie het hotel al.
De auto staat net stil en mijn mobiel gaat. “Josh” staat er op het scherm. Ik zucht, ik leg mijn vinger op mijn lippen en Bill knikt.
‘Wat is er?’ vraag ik als ik opgenomen heb, ik luister naar wat Josh zegt. ‘Nee ben bezig, kan dit wachten…hoezo het kan niet wachten, dat kan het wel……Josh kappen, je bent er niet alleen oke’ zeg ik en Bill kijkt me vragend aan. ‘Maakt het wat uit als er nog iemand is……ja oke er is nog iemand……wat kan die gene dan nu ook horen……best dan zet ik je op speaker’ zeg ik en ik zet Josh op speaker.
‘En nu wil ik eigenlijk wel weten wie er bij je is’ zegt Josh en ik schud hevig mijn hoofd. Met mijn lippen maak ik de woorden “niks zeggen”. ‘Josh, wat boeit dat, gewoon iemand van de set’ zeg ik en Bill knikt. ‘Nou en toch wil ik weten wie het is’ zegt Josh boos. ‘Josh je bent mijn vader niet oke’ zeg ik nog steeds wonderbaarlijk kalm.
‘Zeg het nou gewoon, wat boeit het’ zegt Josh nu rustiger. ‘Heel veel, jij wordt toch alleen maar kwaad, je kan het niet hebben dat ik met nog meer mensen om ga dan jij’ zeg ik, ik weet gewoon dat Josh nu bijna een rood hoofd zal hebben. ‘Nou moet ik het toegeven, nou best! Het is waar, ik wil je alleen voor mij! Ik wil dat je alleen maar thuis zit zodat ik weet waar je bent en wat je doet!’ roept Josh.
Deze woorden doen pijn, tranen springen in mijn ogen. ‘Best als jij het zo wil, dan zoek je maar iemand die dat voor je wil doen, ik zoek wel iemand die niet zo doet’ mijn ogen gaan naar Bill ‘en die heb ik gevonden, de jongen van wie ik bedenk ik mij nu, eigenlijk altijd al heb gehouden’ zeg ik en een traan rolt over mijn wang. Ik druk mijn telefoon en verberg mijn gezicht in mijn handen.
Bill slaat een arm om mij heen. ‘Wil je mee naar binnen?’ vraagt hij zacht maar ik schud mijn hoofd. ‘Nee liever niet, ik ga naar Faye’ zeg ik en Bill knikt, dat merk ik.
De deur van de auto gaat open en Bill stapt uit.
Ik zwaai naar hem zodra hij door de deur naar binnen loopt. Ik pak mijn grote zonnebril om mijn gezicht te verbergen.
Langzaam rij ik naar het huis.
Ik parkeer de auto, pak mijn tas en stap uit. Met een bonzend hart loopt ik naar binnen.
Het is stil, ik hoor niks. Geen Jamie die in de keuken rommelt, nog steeds met een bonzend hart loop ik naar boven, naar de kamer van Faye.
Faye slaapt, er is niemand in huis te zien, waar is iedereen.
Ik doe de deur van Faye’s kamer weer dicht en loop naar de mijne. Ik leg mijn tas op mijn bed en loop naar mijn kledingkast, ik pak een bikini en trek die aan.
Ik ga wel bij het zwembad zitten.
Ineens hoor ik Faye huilen. Ik loop snel naar haar kamer, ik zie dat ze net wakker is geworden. Ik glimlach en til haar op uit haar bed.
‘Zullen wij gezellig naar het zwembad gaan’ vraag ik en Faye kraait vrolijk.
Ik doe haar en zwemluier aan en smeer haar goed in.
Dan loop ik met haar naar beneden en zet in haar in de buiten box.
Ik loop naar de keuken, vul een flesje voor Faye en pak ijsthee voor mij, alsof ik dat nog niet genoeg heb gehad vandaag. Ik glimlach.
Ik loop naar buiten en geef Faye het flesje, mijn glas zet op de stenen grond, en ga op een stoel liggen naast de buitenbox.
Ik sluit mijn ogen, en denk aan niks helemaal niks.
Ik hoor een deur dicht slaan, mijn ogen schieten open. Harde voetstappen klinken door het huis, ik kan ze vanaf buiten horen.
‘Waar ben je!’ hoor ik Josh schreeuwen. Ik word helemaal bang van zijn stem, het klinkt niet eens zoals Josh.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.