Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (63)

Sex and the City in dé chinees

13 juni 2009 - 23:17

444

0

216



Sex and the City in dé chinees (63)

Van; Steve
Naar; Sabine…
Onderwerp; een opdracht.
Hallo,
Op het moment dat ik je deze e-mail schrijf is het bij jou midden in de nacht. Maar hier is het midden op de dag, en we hebben een vraag.
Zoals je waarschijnlijk weet werken wij aan een nieuwe serie, een serie waar we nog niet helemaal een onderwerp voor hebben, nog niet helemaal wie we er voor willen hebben, maar we hebben ook nog geen script schrijver.
Nu komt onze vraag, zou jij misschien onze script schrijver willen worden? Het is waarschijnlijk veel werk, dat moeten we er wel meteen bij zeggen, maar we denken dat jij er perfect voor bent! Mail ons graag snel terug met je antwoord, want over een tijdje moeten we met een plan van aanpak komen anders wordt alles afgeblazen

Gr Steve en de rest

Ik glimlach, en lees de mail nog een keer over. Het lijkt mij eigenlijk best leuk, aangezien ik nog niet helemaal weet wat ik nu wil gaan doen, Faye die gaat straks naar school, Bill die wil over een paar maanden weer gaan touren, en ik, ik weet het nog niet.
Maar ik moet toch nog even over het voorstel van Steve na denken.
Ik zet mijn laptop op de tafel en pak het dienblad.
Ik loop weer naar binnen en zet het in de keuken. Ik schenk snel voor ons weer wat drinken in en loop weer naar de tuin.
‘En daar is mama weer’ zegt Bill terwijl hij Faye uit het water tilt. ‘Met drinken!’ roept Faye en ze rent naar mij toe, ze pakt snel haar glas van het dienblad en drinkt het in één keer helemaal leeg.
‘Was het lekker?’ vraag ik en ze knikt.
Ze zet het glas op de tafel en springt het zwembad weer in. Glimlachend pakt Bill ook een glas.
‘Wat voel ik mij nu een voorbeeld moeder’ lach ik en Bill geeft hij een zoen. ‘Ben je ook’ glimlacht hij.
Ik zet het blad op de tafel, pak mijn eigen glas en ga weer op mijn stoel zitten, naast Bill.
‘Had je nog mail?’ vraagt hij, ik knik terwijl ik een slok neem.
Ik geef hem mijn laptop en laat hem het mailtje lezen.
‘Zou ik doen als ik jou was’ zegt hij als hij het gelezen heeft. ‘Ja maar het is zo veel werk’ zeg ik en Bill begint te lachen. ‘Ja nou en, straks ga ik weer op tour, en Faye naar school, en wat dan? Dan zit je alleen thuis met Olivia die ook de hele dag aan het werk ik’ zegt hij, ik knik, hij heeft gelijk, en dat weet ik, want dat dacht ik zelf ook.
Ik pak mijn laptop weer van hem af en begin te typen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.