Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » My heart is tired of loving people unlike you,Bill. » -3-ID please !

My heart is tired of loving people unlike you,Bill.

28 juni 2009 - 22:12

564

2

179



-3-ID please !

Reactions sont nécessaires , zodat je know of I doit Continue .. ^^ REMIX van taaltjes is fun, maar onbegrijpelijk.. Ik hoop dat je verstaat wat daar staat. ^^ love Ya'll !

De bushalte bevond zich maar een straat verder dan van waar ik woonde, dus er was niet echt een loopprobleem. Althans , dat dacht ik toch. We zagen juist de bus aankomen en we waren er nog ver van verwijderd. We holden zo snel onze benen ons konden dragen naar de bus toe. We zwaaiden zelfs nog met ons armen als teken dat wij er aan kwamen. Kapot van het lopen en het lachen stapten we in en betaalden ons ticket. Luna zette zich bij de dichtstbijzijnde stoelen en ik plaatste me lachend naast haar. Ik keek rondom me heen en besefte dat ik me eigenlijk helemaal belachelijk aan het maken ben, door belachelijk te doen. De bus is propvol. Het is een irritant gevoel. Maar wat maakt het uit? Het leven is toch gemaakt om te genieten en belachelijk te doen right? Ik richtte mijn hoofd naar buiten. Luna draaide haar hoofd om, van buiten naar mij.
“Waar denk je aan?”¯ vroeg ze me verbaast. Ik kwam uit mijn trance en wist te antwoorden.
“Justin…”¯ schud ik mijn hoofd. Ze knikte.
“We zien nog wel leukere jongens, zet hem uit je hoofd, je kunt jezelf niet dwingen verliefd te blijven op hem.”¯ Stelt ze me gerust. Ik hief mijn mondhoeken omhoog en keek terug naar buiten. Even later tikt ze me aan en zegt dat we hier moeten afstappen. Ik druk snel op de stopbel en wring me tussen de menigte naar de deuren toe. Wanneer die open gaan, zie ik dat bijna heel de bus vol zat met mensen die hier af moesten. Ik keek rondom me heen en mis Luna.
“Ik ben hier!”¯ riep ze achter mijn rug vandaan. Ik slaakte een zucht van opluchting en draaide me naar haar toe. “We zijn er !”¯ Riep ze blij.
“En het mag!”¯ riep ik er onnozel tussen. Ze begon te lachen en spoorde me zo aan ook mee te lachen.
We schuiven aan in de rij voor de ingang. We waren juist aan de beurt en de wachter waar wij wel 10 keer in zouden passen vroeg ons identiteitsbewijs. We gaven het ze en ze gaven het terug met een lichte knik. Die mensen zijn echt zo creepy.
In da disco ...

Luna :' Had je het zo voorgesteld?' ik schud mijn hoofd . 'Je had het vast een beetje meer klassieker verwacht niet ?' Ik knik . ' Ok , gaan we eerst een plaatsje zoeken en een drankje bestellen ? ' "Jep is goed .. " Wow ! Die muziek .. Zo zalig ! Ik kan niet wachten met dansen !!
" Oh Luna ! Hier is het goed niet ? " vraag ik haar .
Luna : Jep ! Perfect .
" Maar weetje waar ik eigenlijk eens wil gaan zitten ? " vraag ik Luna , Min of meer benieuwd.
"Nope ! have no clue !Waar ?"vraag ze terwijl ze rondom haar aant kijken is . Waarschijnlijk naar knappe boys ...
"Daar !! " zeg ik terwijl ik aan het wijzen ben naar de VIP Room .
Luna :' Oehww !! Jaah ! Daar wil ik ook wel eens naartoe . Maar wacht eens . Ik ken een vriendin en die haar vader werkt in zo'n VIP club .. '
"Pffhh .. Jaja ! Dat zeggen veel mensen om op te vallen .. ! "
Luna:'NeNe , Menens .. Ik heb foto's gezien . Echt zo cool daar . Ik zal de volgende keer wel is met haar praten .*gemene lach* '
" Whaha ! Ok !! " Wiehooew !! Ik vraag me af welke beroemde mensen daar naartoe zouden gaan .. HMM !! We zullen dat ooit wel eens zien , misschien .


Reacties:


jasmine
jasmine zei op 11 aug 2009 - 15:59:
ooh,

ik wil ook een naar de VIP room gaan,
ik wil eens voelen hoe het daar is,
en stuur je me iets wanneer er een nieuwe is gekomle nµ??

dnaku daag


Whipple
Whipple zei op 14 juni 2009 - 13:05:
leuk verhaal.
ga je snel verder? n_n
ohjaa.. wil je me laten weten waarneer er een nieuw deeltje is? n_n
xx