Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (68)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:32

510

0

306



Sex and the City in dé chinees (68)

‘Ik hou van je’ zeg ik zacht. ‘Ik ook van jou’ zegt Bill, onze lippen raken elkaar weer.
‘Gefeliciteerd!’ klinkt het achter mij, ik draai mijn hoofd en kijk naar Olivia die achter mij staat. ‘Je wist hier van he?’ vraag ik, glimlachend knikt ze. Bill en ik gaan naast elkaar staan, Bill’s arm is om mijn heup geslagen.
Olivia haar armen zijn achter haar rug, glimlachend haalt ze haar armen achter haar rug vandaan, samen met een glas champane en drie glazen.
‘Ik dacht, ik heb geen zin om te wachten als jullie het de anderen vertellen’ zegt ze, ik glimlach tegelijk met Bill.
Elk hebben we een glas in onze hand en Olivia schenkt voor ons allemaal in. ‘Op jullie dan maar’ zegt ze en we heffen ons glas. ‘Dankje’ zeggen Bill en ik in koor. We draaien onze armen in elkaar en drinken een slok uit elkaars glas.

‘Mama, Papa! Ik moet naar school!’ hoor ik Faye ergens in de verte roepen, ik merk dat er aan mij getrokken wordt.
‘Mama, ik moet naar school’ zegt Faye weer, dit keer wat dichterbij, ik open mijn ogen. Ik kreun zachtjes, draai mijn hoofd naar de klok en zie dat het tijd is om weg te gaan. Ik schiet omhoog.
‘Ga maar naar beneden, en doe je jas maar aan, ik kom eraan’ zeg ik tegen Faye en ze knikt. Faye loopt de kamer uit en ik sla de dekens van mij af.
Ik pak snel een jurk uit de kast en trek die aan, een borstel haal ik door mijn haar, en mijn voeten stop ik in mijn schoenen.
Ik loop snel naar beneden. ‘Sorry dat ik zo laat ben’ roep ik als ik de sleutel pak. Olivia glimlacht terwijl ze Faye helpt met haar tas.
Samen met Faye loop ik naar de auto.
‘Mag ik voorin?’ vraagt Faye ‘nee liefje nu even niet’ ‘waarom niet?’ vraagt Faye, ik zucht zachtjes ‘daarom, ga maar gewoon even achterin’ zeg ik ‘maar ik wil voorin’ zegt ze.
Ik kijk haar recht in de ogen aan, ze knikt zachtjes en doet de deur open, ze gaat rustig achterin zitten.
Wat hebben we weer een geluk dat de school zo dichtbij is. Als ik bij de school aankom zijn er nog wat kinderen buiten.
Terwijl Faye mijn hand vast houdt loop ik naar binnen. ‘Kusje!’ zegt Faye als ze haar jas heeft opgehangen. Ik ga door mijn knieën en geef haar een zoen. ‘Tot vanmiddag’ zeg ik, Faye knikt en loopt vrolijk de klas in, ik glimlach.
Alleen loop ik de school weer uit, alleen rij ik in de auto terug naar huis.
‘Bill al wakker?’ vraag ik aan Olivia die bezig is met schoonmaken, ze schud haar hoofd.
‘Zeg Olivia, je doet zo veel bij ons in huis, zou je er niet graag iemand bij willen hebben?’ vraag ik, Olivia stopt even.
‘Zou op zich best fijn zijn’ zegt ze, ik glimlach. ‘Regel ik voor je, wat wil je erbij?’ vraag ik verder, Olivia haar ogen worden groot. ‘Ehm, nou, ik ehm, weet het niet zo goed…iemand die misschien de tuin doet’ stamelt ze, ik glimlach zachtjes.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.