Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (69)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:32

534

0

280



Sex and the City in dé chinees (69)

Het is eigenlijk best erg wat we haar allemaal laten doen. ‘Regel ik’ zeg ik en Olivia knikt, ze gaat weer verder.
Ik loop naar boven en kijk naar Bill die nog steeds slaapt, mijn vingers gaan over de ring. Ik glimlach en zucht zachtjes.
Ik pak mijn laptop die op de grond staat en loop weer naar beneden. Ik ga in de tuin zitten, in de zon en open mijn mail.
Weer een mail van Steve, met de vraag of ik al begonnen ben.
Met mijn hoofd er maar half bij begin ik te typen.
Wat zouden mijn ouders eigenlijk vinden? Van Bill en mij, verloofd, ik bedoel, zo oud ben ik nou ook weer niet, en Bill ook niet.
Mijn hoofd is er nog steeds niet helemaal, dus ik stop maar even met typen.
Zwijgend sta ik op en loop ik naar de keuken. Ik maak voor mijzelf een kop thee en vouw mijn handen erom heen.
Ik laat mijn mok even los en ga op het aanrecht zitten. Mijn gedachten nog steeds bij mijn ouders. Ik blijf me afvragen wat hun er van zouden vinden.
Aan de ene kant denk ik dat ze het goed vinden, maar aan de andere kant, Bill en ik zijn wel heel erg jong, ik ben nog maar net twintig, en Bill tweeëntwintig.
‘Ga eens van het aanrecht’ haalt Olivia mijn uit mijn gedachten. ‘Huh wat?’ vraag ik verward. ‘Van het aanrecht’ zegt ze, ik voel me weer net een klein kind, ik knik. Ik begin te lachen.
‘Wat?’ vraagt Olivia, half lachend. ‘Ik voel me weer net een klein kind’ glimlach ik, Olivia begint te proesten, van het lachen.
‘Ik ga weetr in de tuin zitten, kom je er zo bij zitten?’ vraag ik, maar Olivia schudt haar hoofd. ‘Oke’ zeg ik en ik loop met mijn mok terug naar de tuin, waar mijn laptop nog staat.
Met mijn hoofd zonder gedachten begin ik te typen.
Een hand op mijn schouder haalt mij weer uit mijn gedachten, ik draai mijn hoofd.
‘Tsuki DeeDee!’ schreeuw ik en ik vlieg haar om haar nek. ‘Ook hallo’ lachen ze en ze gaan beide naast mij zitten.
‘En hoe is het met Tom?’ vraag ik aan DeeDee en ze glimlacht. ‘Zoals altijd he’ zegt ze, Tsuki laat haar tas naast zich vallen en DeeDee maakt de hare open.
‘Wij hebben een idee’ zeggen ze in koor. Een map wordt voor mij neergelegd.
‘Wat is dit?’ vraag ik, ze glimlachen. Langzaam maak ik het open.
Er komen een paar foto’s tevoorschijn van een vervallen gebouw hier in de stad. ‘Er moet veel aangebeuren…’ begint DeeDee ‘maar we kunnen het makkelijk opbouwen, tot een goed lopend restaurant, of iets anders’ vult Tsuki haar aan, ik begin te lachen.
‘Schatten ik zou wel willen, maar ik heb al wat anders’ zeg ik, hun ogen worden groot. ‘Wat voor anders?’ vraagt DeeDee, ik glimlach en open mijn laptop, en laat ze de mailtjes lezen, ze knikken.
‘Snappen we, maar je doet toch wel met ons mee, het zou echt zo cool zijn’ dringt DeeDee aan, maar ik schud toch mijn hoofd, hoe graag ik dit ook wil. ‘Nee ik denk van niet, het lijkt me echt heel erg leuk, maar dan wordt het gewoon allemaal te veel’ zeg ik, ze knikken begrijpend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.