Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (70)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:33

799

0

383



Sex and the City in dé chinees (70)

‘Nja, dan maar zwemmen he’ zegt Tsuki, in één beweging trekt ze haar jurkje uit. Ze staat op en laat zich in het water vallen, ik begin te lachen zodra DeeDee het zelfde doet.
Ik begin te lachen, dit doen ze altijd, ze springen hier altijd het water in, alsof dat niet bij Tom of Gustav kan. ‘Kom op Sab!’ roept DeeDee. ‘Ja mag ik me dan eerst omkleden’ lach ik. ‘Nou voor deze keer’ lacht Tsuki en ik loop snel het huis weer in.
Op mijn tenen loop ik door onze slaapkamer. Ik kijk naar Bill die nog steeds rustig ligt te slapen.
Een gevoel van geluk komt over mij heen. Ik ga gewoon trouwen, het is echt niet te geloven. Ik loop zachtjes onze kast in en pak mijn, eens even denken, de rode bikini.
Ik ga achter het scherm staan en trek hem aan. Tevreden bekijk ik mijzelf in de spiegel, het is alweer een tijdje geleden dat ik deze bikini aan heb gehad.
Ik loop weer naar beneden, Olivia is aan het stofzuigen. Ik loop langs haar naar buiten.
Zodra ik buiten sta begin ik te rennen, rennen naar het zwembad. Met een grote plons laat ik mijzelf in het water vallen.
Ik zwem naar de meiden toe die heel rustig een bal aan het over gooien zijn. Zal ik het ze vertellen, of zal ik wachten tot Bill er is, weetje ik wacht wel tot Bill er is.
Ik onderschep de bal en gooi hem naar de andere kant van het zwembad. ‘He!’ roepen Tsuki en DeeDee in koor.
‘Oo Noor komt ook nog’ zegt Tsuki terwijl ik mijzelf op de rand hijs. ‘Gezellig’ zeg ik, DeeDee knikt.
‘Kom we gaan wat drinken’ ik sta op, knijp mijn haar uit en loop naar binnen.
Op mijn blote voeten loop ik naar binnen, een spoor van waterdruppels achterlatend. ‘Hé ik heb net gedweild’ hoor ik Olivia zuchten. ‘Oeps, sorry’ zeg ik, ik ren snel naar boven om zo min mogelijk achter te laten. ‘Het zal ook eens niet’ hoor ik Olivia nog net zeggen.
Ik gooi de deur van de slaapkamer open, Bill slaapt nog steeds.
‘Schatje, op staan’ glimlach ik, hij kreunt zachtjes. Ik trek hem zijn bed uit. ‘Vergeet het’ ik duw hem de kamer uit, de trap af, door het huis naar buiten.
‘Aah felle zon’ zeurt Bill ‘hoofdpijn?’ vraag ik glimlachend, we komen steeds dichter bij het zwembad, hoe dichterbij het zwembad hoe groter mijn glimlach.
We staan bij de rand, ik geef Bill nog een klein duwtje, waardoor hij zo het water in valt.
‘Koud!’ is het eerste wat Bill roept terwijl de meiden en ik in een deuk liggen.
‘Zo gezellig hier’ hoor ik Georg zeggen, hij komt de tuin binnen gelopen met Noor aan zijn arm, het eerste wat zij doet is mij een knuffel geven. ‘Helemaal’ lach ik.
Bibberend komt Bill het zwembad uit, ondanks dat het warm genoeg is. ‘Je hebt het helemaal niet koud’ lach ik ‘nee dat klopt’ zegt Bill en hij doet weer gewoon.
Hij slaat zijn arm om mij heen. ‘Ja vergeet het’ lach ik en ik ga snel bij Georg en Noor staan. Ik hoor DeeDee en Tsuki lachen. ‘Lach niet’ lacht Bill, waardoor iedereen nog harder lacht.
Zwijgend komt Olivia buiten, zet wat drinken neer en loopt zwijgend weer weg.
Een beetje raar kijk ik haar naar, maar dan haal ik mijn schouders op. Ik kijk Noor even aan, ze glimlacht en gaat voor mij staan.
Ik knik. Tegelijk met Noor zet ik mijn handen tegen Georg, en samen met Noor duw ik hem het water in, meteen daarna duwen we Bill het water in.
Tevreden gaan we op een stoel zitten. ‘We krijgen jullie nog wel’ roept Georg lachend, waardoor we niet meer bij komen van het lachen.
DeeDee en Tsuki kom naast ons zitten, drijfnat.
Ook al kennen we Noor nog niet zo lang, en ging het in het begin niet echt lekker tussen ons, nu is het altijd heel gezellig. ‘Komen Tom en Gustav ook nog?’ vraag ik, DeeDee en Tsuki halen hun schouders op. ‘Geen idee’ zeggen ze in koor.
Bill - die is inmiddels uit het zwembad geklommen - komt naar mij toe. ‘Kom eens mee’ zegt hij zachtjes, hij steekt zijn hand uit. Ik pak zijn hand en laat mij omhoog trekken. ‘Kijk maar uit’ roepen de meiden ons na.
‘Wat is er?’ vraag ik zodra we op een plek staan waar niemand ons kan zien. ‘Niks hoor’ zegt Bill en hij geeft mij een zoen.
‘Je hebt ze toch nog niks verteld he?’ vraagt hij en ik schud mijn hoofd. ‘Mooi zo’ zegt hij en hij geeft mij weer een zoen, ik zoen terug. ‘Wacht, hoezo, mooi zo?’ vraag ik, Bill glimlacht.
‘Ik wil het liever vertellen als iedereen er is, ook jou ouders, en de mijne, en vrienden van jou’ zegt Bill, een beetje raar kijk ik hem aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.