Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (71)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:33

665

0

276



Sex and the City in dé chinees (71)

‘Hoe?’ vraag ik ‘met een etentje, morgen ofzo’ zegt hij, ik word langzaam tegen de muur gedrukt, tegen een koude witte muur, ik glimlach. ‘Best’ zeg ik, ik wil me los maken van Bill maar hij houdt me tegen. ‘Nog even wachten’ zegt hij en hij haalt mij weer bij de muur weg.
Ineens voel ik iets koud over mij rug lopen, ik begin te gillen. ‘Aaah! Wat is dat’ gil ik, Bill lacht. ‘Verf’ zegt hij droog. Ik duw Bill van mij af. ‘Kijk jij maar uit’ lach ik en ik duw hem naar achteren.
Ik ren snel naar binnen, naar de badkamer en ze de douche aan. ‘Gadver, verf’ zeg ik in mijzelf, ik was het er snel af, aangezien het nog nat was, is het er zo af.
Ik pak een handdoek, en sla ik over mij heen, mijn benen droog ik snel af zodat niet weer de hele vloer nat word.
‘En daar is ze weer’ grijnst Georg. ‘Laat me, raden, jouw idee?’ vraag ik, hij knikt trots. ‘Dan krijg ik jou nog wel’ lach ik. ‘Mocht je willen’ zegt Georg en hij gaat naast Noor zitten.
Bill komt er ook bij. ‘Morgen, bij de chinees’ fluistert hij in mijn oor, zo zacht dat niemand het hoort, ik knik. ‘Morgen gaan we uit eten jongens’ zegt Bill. ‘Waar?’ vraagt DeeDee meteen, ik glimlach. ‘De chinees natuurlijk’ zeg ik, DeeDee glimlacht. ‘Bel jij je ouders, dan bel ik de mijne’ zegt Bill, ik knik en loop naar binnen, naar de telefoon. Ik toets het nummer in en laat hem over gaan.
‘Met Amy’ klinkt het opgewekt aan de telefoon. ‘Hee zusje, met mij, jij mam en pap hebben morgen niks hoop ik’ zeg ik, even is het stil, ik hoor haar in de agenda bladeren. ‘Ehm, ik heb dansen, maar verder niet’ zegt ze, stïk dansen, is ook zo. ‘Oo, ehm, kan je dansen misschien voor één keer afzeggen, we wouden namelijk met iedereen uiteten gaan, Bill’s familie, de mijne, en een paar vrienden’ zeg ik, ik glimlach. ‘Ja, is goed, dat lukt wel, morgen is toch geen belangrijke training, maar dan hang ik nu weer op’ zegt ze, ik knik ook al kan ze dat natuurlijk niet zien. ‘Is goed, dag zusje’ zeg ik, ik hang op.
Jeff kan nu niet komen, aangezien hij nog steeds in Amerika woont. Ik draai snel het nummer van Caitlin, meteen neemt ze op. ‘Hee schat hoe is het!’ roept ze blij, ik glimlach. ‘Geweldig, kan je morgen avond gezellig met ons uiteten?’ vraag ik, even is het stil. ‘Met jullie altijd’ zegt ze, ik glimlach nog steeds. ‘Mooi zo, ehm, we komen je wel halen’ zeg ik, na afscheid genomen te hebben wordt de verbinding verbroken.
Ik loop weer de tuin in, ergens achter het zwembad is Bill nog aan het bellen. Hij glimlacht.

‘Kom op meisje, we gaan uit eten met iedereen’ zeg ik terwijl Faye haar schoentjes aan doet. Ik pak mijn rode hakken die mooi kunnen onder de rode jurk die ik aan heb. ‘Kom maar, ik help je wel even’ zeg ik tegen Faye, ik maak haar schoentjes vast en ze springt van het bed af.
‘Waarom gaan we uit eten?’ vraagt ze, ik glimlach. ‘Gewoon, ga maar naar papa toe’ zeg ik en ze rent naar Bill.
‘Wat ziet mijn kleine meisje er weer mooi uit vandaag!’ hoor ik Bill zeggen, ik glimlach.
Ik loop de kamer uit. ‘En daar is mijn andere kleine meid’ zegt Bill en hij geeft mij een zoen, ik glimlach.
‘Kom we gaan de anderen halen’ zegt Bill, hij tilt Faye op en pakt mijn hand, zo lopen we naar onze zwarte limousine.
We gaan zitten en gaan op weg naar de anderen, eerst Tom en DeeDee. DeeDee heeft een lange blauwe jurk aan, Tom is net als Bill in het zwart, ik glimlach naar ze, ze komen bij ons zitten.
We rijden door, door naar de anderen.
Als laatste halen we Caitlin op. ‘Blijven jullie maar zitten’ zeg ik en ik stap uit, ik til mijn rode jurk op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.