Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (75)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:35

794

0

301



Sex and the City in dé chinees (75)

‘Nee Tom, niet weer’ zeg ik, ik duw hem zachtjes weg, hij knikt. ‘Je hebt gelijk’ zegt hij zachtjes. Ik wend mijn hoofd af.
‘Het was maar een zoen he?’ vraagt Tom zachtjes, ik knik. Ik dacht eigenlijk dat ik mij veel ongemakkelijker zou willen dan dat ik nu doe, maar ik voel mij heel erg op mijn gemak.
Zwijgend zitten Tom en ik naast elkaar. Ik zucht zachtjes. ‘Misschien, misschien moeten we het er gewoon niet meer over hebben’ zeg ik zachtjes, Tom knikt. ‘Dat is denk ik wel het beste ja’ zegt hij, dit keer knik ik. Ik sta op en loop naar de gang.
Tom gaat bij de deur staan. ‘Ik, ehm, spreek je nog wel’ zegt hij, ik knik. Tom drukt zijn lippen op mijn wang, een gevoel van vreugde gaat door mij heen. Nee dit mag niet! Dit is verkeerd! Ik ben met Bill, niet met Tom, dit mag niet!
Tom doet de deur open, meteen zijn er allemaal flitsen, flitsen van camera’s. Langzaam loop ik de deur uit, meteen gaat de deur dicht. Ik ontwijk alle vragen, zeg niks en loop regelrecht naar de auto. Ik ga in de auto zitten, flitsten blijven door gaan, ik start langzaam de auto. Gelukkig kan ik wel gewoon naar achteren.
Ik negeer alles om mij heen en rijd de oprit af. Met een raar gevoel van binnen rijd ik rond. Het is niet uitteleggen, wat tussen Tom en mij is gebeurd is maar en zoen, maar het voelt zo veel meer. Zou Bill die foto gezien hebben? Zou hij daarom zo raar doen?
Maar hij doet al een tijdje raar, en de foto stond vandaag open, zou er misschien iets anders zijn, ik zucht en rijd verder.
Na een tijdje rond rijden en piekeren over Tom rij ik onze oprit op. Fotografen staan er al, ik zucht.
Ik stap de auto uit en gooi de deur met een harde klap dicht. Ik negeer de fotografen en loop naar binnen.
‘Je bent er weer’ zegt Bill op een rustige toon, ik knik.’Ja inderdaad’ zeg ik en ik hang mijn jas op. ‘Alles op een rijtje gezet?’ vraagt Bill, langzaam knik ik. Eigenlijk niet, maar ik knik toch maar. ‘Ik ga naar boven’ zeg ik, langzaam hang ik mijn jas op. Zonder een reactie van Bill loop ik naar boven, naar onze kamer, ik sluit mij er in op. Helemaal alleen,eindelijk, geen fotografen, geen vragen, even helemaal niks.
Ik laat mij op mijn bed vallen en staar naar het witte plafon. Een traan rolt langzaam over mijn wang. Hoe kan ik nou iets voor Tom voelen, Tom, Tom is met DeeDee, niet met mij, ik ben met Bill, Bill, de Bill waar ik zo veel van hou, of is het hield? Ik weet het allemaal niet meer, misschien moeten we het uitstellen.
Er wordt op de deur geklopt. ‘Mag ik binnen komen?’ klinkt Bill’s stem aan de andere kant van de deur.
Terwijl ik mijn hoofd schud loop ik toch naar de deur om hem te openen. Bill staat voor de deur en kijkt mij vragend aan. ‘Ik weet het niet meer’ snik ik zachtjes. Bill neemt mij in zijn armen. Hij wiegt mij langzaam heen en weer. ‘Het komt wel goed’ zegt hij terwijl hij mij langzaam mee neemt naar het bed.
Eenmaal op het bed schud ik mijn hoofd.’Nee, dat komt het niet’ zeg ik, Bill zijn armen blijven om mij heen geslagen. ‘Ik weet wat er gebeurt is, en het maakt niet, echt niet’ zegt Bill, ik kijk hem aan. ‘Weet je het echt?’ vraag ik, hij knikt.
‘Die foto deed zeer, maar wat er bij stond maakte me blij’ zegt hij en hij drukt een zoen op mijn neus.
‘Ik heb alles gelezen, elke zin, elk woord, elke letter, en het maakt niet uit, maar je moet me beloven dat je het niet weer doet’ zegt hij, ik knik. ‘Ik zou het niet kunnen’ zeg ik, tranen rollen over mijn wangen, net als bij Bill. Onze make-up is uitgelopen. Ik leg mijn hoofd op Bill’s schouder. ‘Ik zou niet kunnen, niet meer, echt niet’ zeg ik. Bill strijkt over mijn haar.
Na een tijdje zo gezeten te hebben lopen we hand in hand weer naar beneden.
Eerst wist ik niet zo goed van wie ik hield, maar nu, nu weet ik het zeker. Mijn hart ligt bij Bill. Alleen je ware liefde zou het je kunnen vergeven als je met iemand anders zou zoenen. Maar iemand die niet je ware is zou het je vergeven als hij het zelf ook gedaan heb. Nee! Nee dat is niet zo! Bill zou dat niet doen, toch? Ik kijk naar Bill, zijn make-up is uitgelopen, hij zou dat toch niet doen, of wel?
We lopen naar beneden, en gaan zwijgend in de kamer zitten


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.