Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (76)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:35

570

0

250



Sex and the City in dé chinees (76)

‘Mama, Papa, ik ben er weer’ klinkt Faye’s stem door het huis. Ik glimlach en loop naar de gang waar Faye met mijn ouders staat. Ik begroet hen, ze hangen hun jas op en lopen mee naar de woonkamer waar Bill zit. Faye springt meteen bij hem op schoot.
Ze begint helemaal te vertellen over wat ze gedaan heeft terwijl ik afscheid neem van mijn ouders die meteen weer weg moeten.
Met z’n drieën zitten we in de kamer. Faye springt van Bill’s schoot naar de mijne, ik glimlach.

Een paar dagen lagen gaat de telefoon. Bill neemt hem op en na een lang gesprek in zijn kamer komt het terug gelopen, met een grijns op zijn gezicht.
‘We hebben een Nanny’ roept hij door het huis, ik ren naar hem toe en vlieg hem om zijn nek.
Misschien moet ik niet zo blij zijn, Faye zal wel de hele tijd verzorgt worden door anderen, maar Bill gaat weer op tour, en ik heb een aanbod van de platenmaatschappij gekregen die ik graag aannemen wil. Daarom zou een Nanny handig zijn.
Bill tilt mij op en draait een rondje. ‘Waarom zijn we zo blij?’ vraagt Bill, als hij mij weer neer zet. Ik haal mijn schouders op. ‘Dat weet ik eigenlijk niet zo goed’ zeg ik. Ik geef Bill een zoen.
‘Jij haalt haar op he, van school vandaag?’ vraag ik als Bill en ik rustig in de kamer zitten, hij knikt terwijl hij door typt op de laptop, het zelfde als wat ik doe. Mijn voeten liggen tegen zijn zij aan, zijn zij is warm Zodra hij opstaat is de onderkant van mijn voet weer koud. ‘Dan ga ik haar nu halen’ zegt Bill en hij drukt een zoen op mijn voorhoofd, ik knik. ‘Is goed’ zeg ik.
Ik hoor Bill zijn schoenen en jas aan doen Even later valt de deur weer dicht. Ik zit weer alleen in de kamer, Olivia rommelt ergens boven op de kamer, buiten regent het. De regen tikt tegen het raam. Alles is rustig. Het enige wat ik hoor zijn de toetsen van mijn laptop die ik in druk.
Ik denk aan het voorstel wat de platenmaatschapij mij heeft gegeven, een eigen carriere opbouwen, met zingen, met mijn eigen stem. Ik glimlach terwijl ik een serieuse brief aan Steve schrijf, dat ik wil stoppen met het schrijven van het script.
Zodra ik klaar ben druk ik op verzenden en zet ik de laptop weg. Ik loop naar de keuken en schenk een dampende mok thee voor mijzelf in. Ik druk mij omhoof tegen het aanrecht en ga erop zitten.
Na een tijdje zo gezeten te hebben gaat de voordeur open. ‘Mama! Ik ben er weer!’ klinkt het zachte stemmetje van Faye door het huis. Ik glimlach en spring van het aanrecht. Mijn mok zet ik op het aanrecht. Faye rent de keuken in en springt in mijn armen. Ze drukt haar lippen op mijn wang. Daarna drukt ze een tekening voor mijn gezicht.
Ze springt weer uit mijn armen en gaat op het aanrecht zitten. Ik kijk naar de tekening. Er staan vier poppetjes op. Glimlachend kijkt ze me aan, ze pakt de tekening weer. ‘Dat ben ik, dat ben jij en dat is Papa, en dat laatste poppetje dat is mijn nieuwe broertje of zusje’ verteld ze vrolijk, vragend kijk ik haar aan. ‘Jij en Papa gaan toch trouwen, nou dan moet er ook een nieuw kindje bij’ zeg ik, ik glimlach.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.