Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sex and the City in dé chinees » Sex and the City in dé chinees (78)

Sex and the City in dé chinees

14 juni 2009 - 8:36

655

0

217



Sex and the City in dé chinees (78)

‘En jij denkt dat kindjes zomaar uit de lucht vallen?’ vraag ik, Faye schudt afkeurend haar hoofd. ‘Nee natuurlijk niet! Die koop je bij de supermarkt!’ roept ze hard. Bill komt de keuken binnen. ‘Wat koop je bij de supermarkt?’ vraagt hij, hij gaat naast mij staan. ‘Kindjes!’ roept Faye. Bill begint te lachen maar knikt dan. ‘Dat klopt, maar alleen Papa’s en Mama’s kunnen kindjes kopen, dus oudere zusje kunnen niet mee. En als je dan een kindje besteld dan duurt het heel lang voor dat die er is’ zegt Bill, Faye knikt. ‘Gaan jullie een kindje kopen?’vraagt Faye. ‘Misschien wel’ zeg ik, ik pak mijn mok thee weer en neem een slok van mijn thee.
’s Avonds zitten Bill en ik tegen elkaar aan op de bank. ‘Nou zullen we een kindje bestellen?’ vraagt hij ik glimlach. ‘Zullen we dat doen?’ vraag ik met een grijns, Bill knikt, een leuke nacht is het gevolg.

Ongeveer een half later op Valentijnsdag sta ik in mijn oude slaapkamer met al mijn vriendinnen - en Josh - om mij heen, iedereen met een grote glimlach. ‘En ik maar denken dat ik de eerste zou zijn’ zegt Caitlin, ze laat zich op een stoel vallen. Ik glimlach. ‘Jammer dan’ zeg ik met de glimlach op mijn gezicht.
‘Geweldig toch, op Valentijnsdag, prachtig’ zegt Tsuki, ze geeft mij een knuffel. ‘Josh, nu de kamer uit, we gaan haar klaarmaken’ zegt DeeDee en ze duwt Josh de kamer uit. ‘Wat nou, ik ben ook een soort meisje’ lacht hij, Noor schudt lachend haar hoofd. ‘En toch een jongen, nu weg wezen’ zegt DeeDee en ze doet de deur achter hem dicht.
Tsuki pakt de jurk uit de kast en haalt hem uit de kledingzak. Mijn witte trouwjurk komt de voorschijn. Spontaan krijg ik tranen in mijn ogen. ‘He niet huilen, het is jouw dag’ zegt Noor en ze slaat haar armen om mij heen, ik knik. ‘Weet ik wel’ zeg ik zachtjes. Suki die de hele tijd nog niks gezegd heeft loopt naar Tsuki toe. ‘En wanneer ga jij?’ vraagt ze lachend, Tsuki glimlacht. ‘Nou, nu nog niet’ zegt ze, ze legt de jurk uit op mijn bed.
DeeDee doet de gordijnen dicht en ik knoop mijn badjas los. Tsuki pakt mijn jurk weer op en maakt de knoopjes los, Suki en Tsuki helpen mijn in mijn jurk. Noor maakt de knoopjes vast.
Nog steeds met tranen in mijn ogen sta ik voor de spiegel. Ik snik zachtjes. Noor slaat haar armen weer om mij heen.
‘Je ziet er prachtig uit, het is prachtig weer, en ga nu maar zitten dan doe ik je haar wel’ zegt ze en ze drukt mij op een stoel. Ik laat haar maar, Noor’s zus heeft een opleiding kapper gedaan en ze heeft Noor wat dingen geleerd.
Een hoop haarlak en haarmousse verder haalt Suki de plak voor de spiegel weg. Mij haar zit in prachtige golfen. ‘Wat mooi’ zeg ik zachtjes. Mijn vingers gaan over mijn donkerblonde haren. ‘En dan nu je make-up’ zegt Suki die een opleiding voor visagist gedaan heeft.
Na een tijdje is ook mijn make-up klaar. Met een perfecte timing komt Jeff binnen lopen. ‘We beginnen’ zegt hij, mijn vader - nou mijn adoptief vader - staat achter hem, samen met Faye aan zijn hand. De meiden lopen in hun jurken naar buiten. Tuski pakt de hand van Faye en Faye laat mijn vader los. Samen met de anderen loopt ze weg.
Mijn vader komt met een glimlach binnen. ‘Ben je er klaar voor?’ vraagt hij, ik knik met een grote glimlach. Hij slaat zijn armen om mij heen en wiegt mij heen en weer. Er wordt op de deur geklopt. Mijn biologische vader staat in de deur opening. Ik kon niet kiezen welke mij weg geven moest, daarom heb ik beide gevraagd.
Ook hij geeft mij een knuffel en wiegt mij even heen en weer. ‘Daar gaan we dan’ zeggen ze tegelijk, ik knik. Langzaam lopen we door de lange gang.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.