Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Off to Japan » Off to Japan (5)

Off to Japan

14 juni 2009 - 8:55

417

0

145



Off to Japan (5)

Ik druk met een glimlach op verzenden. ‘Mag ik een vraag stellen?’ vraagt een meisje met kort haar. Ik knik. ‘Natuurlijk’ zeg ik. ‘Nou ik zoek een T-shirt van Tokio Hotel voor mijn nichtje, maar ze hangen er niet meer’ zegt ze wijzend naar het rek. Ik knik ‘ja dat klopt, ze zijn uitverkocht sorry, we wachten nog op de nieuwe lading maar die zijn nog niet binnen’ zeg ik, het meisje knikt een beetje teleurstellend en loopt de winkel weer uit. Ik zet mijn elleboog op de toonbank en leun met mijn hoofd in mijn hand. Verveeld en moe kijk ik de winkel rond. Het is saai, ik verveel me en ik ben moe. Maar ik mag eigenlijk niet klagen. Ik heb een flexibele baas en daar ben ik blij mee. Als ik vrij wil, of dat nodig heb dan krijg ik het gewoon. Dat is erg handig.
Ik loop een beetje door de winkel heen en weer, zet wat dingen recht, sluit even voor 10 minuten om snel wat lekkers te halen aan de overkant.
“pling”¯ klinkt het door de ruimte. Ik spring op van schrik, meteen valt mijn blik op de computer. Een mailtje terug. Ik voel mijn hart nog steeds van de schrik kloppen. Met trillende vinger klik ik het aan.


Beste Joy,

Het is zeker een beetje kort dag, maar het is een goed idee. Je bent de eerste die mailt, en toevallig hebben de jongens de komende maand geen concerten. We hebben al heel wat geregeld in de korte tijd dat we jouw mailtje binnen hebben. De eerst volgende vlucht is over twee dagen, vanaf Berlijn, het zal zeker ook voor jou kort dag zijn, maar het liefst willen we zo lang mogelijk en snel mogelijk in Tokio zijn. We hopen dat jij dan ook kunt. Het liefst willen we vandaag nog wat dingen met je doornemen? Misschien kunnen we bellen rond luchtijd??

Vriendelijk groeten,

David Jost


Aaah David Jost wil een afspraak maken. Maar rond luchtijd? Ik werp een blik op de klok. Half 12. Snel een mailtje terug sturen dan maar.

Hallo David,

Het is een beetje kort dag, dat klopt, maar het kan denk ik wel. Ik zal het wel met mijn baas moeten overleggen, maar ik denk dat het wel kan. Het bellen dat moet wel kunnen, ik heb enkel mijn mobiele telefoon nu niet mee, misschien kunt u bellen op het nummer van de muziek winkel “music4life”¯ in Berlijn, dan zal ik de telefoon wel op nemen en kunnen we het bespreken.

Vriendelijk groeten,

Joy


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.