Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Off to Japan » Off to Japan (7)

Off to Japan

14 juni 2009 - 8:56

296

0

209



Off to Japan (7)

‘Dan, laat ik je de rest nog wel weten, ik weet alleen niet precies hoe lang ik weg zal zijn’ zeg ik, mijn baas haalt zijn schouders op. ‘Het maakt niet uit, ik red het wel samen met Suzanna’ zegt hij met een glimlach. Ik glimlach ook en strek mijn hand uit. ‘Bedankt’ zeg ik en met dat loop ik de winkel uit. Ik kan het niet helpen om de hele weg naar huis met een grote glimlach op te zitten.
Ik loop vrolijk ons appartement binnen, ik open de grote schuifdeuren voor meer ruimte en zet de radio aan. Vrolijk dans ik door de kamer naar mijn eigen slaapkamer. Ik haal mijn grote zwarte koffer onder het bed vandaan en open de twee deuren. Ik kan dit jurkje morgen ook nog wel aan, en dan doe ik over morgen een jeans met een topje aan. Ik haal de kleding voor overmorgen alvast uit de kast en leg die op mijn stoel.
Een paar jurkjes, een stel broeken, shirtjes, slaapkleding, ondergoed, make-up, accessoire. Het liefst wil ik mijn hele kast erin stoppen, maar ik moet keuzes maken. Na ongeveer twee uur is mijn hele koffer ingepakt. Ik mijn grote schoudertas kan ik nog wat kleine dingetjes doen, en dan ben ik klaar, maar die kleine dingetjes doe ik wel overmorgen. Ik loop mijn kamer uit terug naar de woonkamer.
De voordeur valt dicht en een vermoeide Hope komt binnen gelopen. ‘Koffie’ stamelt ze ‘nee bed’ zeg ik en ik duw haar richting haar bed. ‘Ben je thuis?’ vraagt ze moe, ze kijkt me vermoeid aan. Ik knik. ‘Ja, en nu ga je slapen’ zeg ik en ik duw haar op haar bed. Vrijwel meteen valt ze in slaap. Ik zet de radio uit en mijn laptop aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.