Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Het Voordeel van Video » proloog

Het Voordeel van Video

14 juni 2009 - 16:23

280

1

178



proloog

De proloog, in het volgende hoofdstuk begint het verhaal.

Voyeur [vwajjeur] de; mv -s . Iemand die de neiging heeft om anderen, meestal geliefden, te bespioneren; gluurder.

De bassist Tokio Hotel is al een paar weken zoek. Niemand weet waar hij is, niemand heeft hem zien weggaan. Vrienden aan familie maken zich zorgen. Is hij op vakantie of is er echt iets gebeurt? De politie wordt ingeschakeld, zonder resultaat. In het lege appartement vinden ze geen sporen van verdwijning. De tafel is gedekt voor het avondeten, een fles wijn is al ontkurkt. Het bed is rommelig en de vieze sokken liggen op de gang. Alsof het leven zo kan doorgaan. Helaas.
Georg is niet op vakantie, hij is niet een weekje uitwaaien bij zee. Hij is meegenomen door zijn voyeur. Al maanden zat hij achter Georg aan. Alles van hem wilde hij weten, goedschiks of kwaadschiks. Niemand had wat door, niemand kon hem stoppen. Hij was verslaafd geraakt, verslaafd aan een mens. Georg had niks door, hoewel hij wel vond dat de voyeur eng vaak langs zijn huis liep.
Toch ging alles goed, tot een paar weken geleden. De voyeur nam Georg mee, op een willekeurige avond, vanuit zijn huis. Geluid werd er niet gemaakt, de buren merkten niks op.
Ook Georg wist lange tijd niet wat er gebeurde. Hij werd, na aankomst, gedumpt in een kleine kamer zonder raam. Daar verbleef hij dagen, weinig eten en niemand die hem vertelde wat er was gebeurt.
Tot een paar weken geleden. De voyeur kwam binnen lopen om Georg te vertellen wat hijzelf allang wist: ‘Meneer Listing, ik heb u ontvoerd.’ Toen verdween de man weer, maar elke dag kwam hij terug, met een nieuwe vraag. De voyeur veranderde langzaam van gluurder naar ontvoeder naar gesprekspartner…


Reacties:


Whipple
Whipple zei op 14 juni 2009 - 16:32:
ik vind hem leuk, ik ga snel de volgende maken!