Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Het Moordenaarsgilde » ~Lid~

Het Moordenaarsgilde

14 juni 2009 - 16:26

453

1

215



~Lid~

Als je hier niets van begrijpt, raadpleeg de site! ^^ De Hashashin is de naam van het gilde. Als je niet tegen bloed kunt, kan je dit maar even niet lezen. Maar lees het maar wel, wordt je hard van. x3

Meester. zei Altaïr. Een oude man met een baard en een zwarte mantel keek op. Ah, Altaïr, wat brengt jou hier vandaag? zei Al Mualim. Haar. Antwoordde Altaïr droog en wees naar me. En wie is dat? Ik keek naar de grond. Mareicha, mijn jongere zusje van 13. Ze zou me graag willen helpen om alle sleutelfiguren van Robert de Sablé IV te vermoorden en hem daarna ook. Maar- begon ik protesterend. Ze is een meisje, Altaïr. Ze kan gewoon niet zon grote rol spelen. Dat kan ze wel!, zei Altaïr agressief, Ze is even lenig als ik, even stealthy en ze houdt echt zielsveel van de Hashashin! En trouwens, we kunnen altijd wel een helpende hand gebruiken Al Mualim twijfelde, maar pakte toch van een van de plankjes het contract. Voordat je je beslissing maakt, Mareicha, het kost je wel wat. Zei Al Mualim als hij een veer en een inktpotje met inkt voor me neerzette. Ik wist wat het ging kosten. Mijn ringvinger. Voor het verborgen mes. Die kan er dan soepeler uit gaan. Ik keek naar Altaïr. Hij keek uitdrukkingloos. Ik zette mijn naam onder het contract. Al Mualim riep: Catherine! Een meisje van tussen de 14 en 15 jaar kwam vanachter de boekenplanken naar ons toe. Ze had dezelfde witte mantel om als Altaïr. Van onder haar kap viel een pluk lichtbruin haar over een oog. Ik zei zachtjes hoi maar kreeg niets terug. links of rechts. zei ze geïrriteerd. Langzaam stak ik mijn linkerhand uit en legde die op de tafel. Catherine hief haar zwaard. Ik deed mijn ogen dicht. 321 Ik voelde een pijnscheut door mijn hele arm gaan en gilde. Ik deed mijn ogen open en zag mijn afgehakte linker ringvinger, in een pasje van mijn bloed, op de tafel liggen. Ik keek naar mijn linkerhand en zag uit mijn overgebleven ringvingervingerkootje bloed komen. Catherine pakte een stukje perkament en verbond mijn vinger. Ze wilde weer weggaan, maar Al Mualim hield haar tegen. Wacht even, Catherine. Ik keek naar haar. Jouw witte uniform ligt over de leuning van de trap. Oké, zei ik, dan doe ik die maar aan In privacy!
Trots kwam ik uit een kamertje waar ik me had zitten omkleden. Hij zit goed hè? Mag ik nu gaan moorden met mijn broer? Nee. Je gaat eerst trainen. Hier heb je je verborgen mes. Altaïr greep mijn arm en schoof ruw het kartonnen zelfgemaakte prototype van mijn arm en gooide het naar beneden. Hij pakte zonder nog iets te zeggen the real stuff en bevestigde dat aan mijn pols. Ga. Catherine leert je alles wel. zei Al Mualim. Catherine maakte nog een klein buiginkje naar Al en leidde me naar buiten, de trainingsruimte in.


Reacties:


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 14 juni 2009 - 17:28:
Hehe ^,^ Sorry van je vinger XD
wel hip verhaal~