Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » {Twincest related Stand Alone's.} » 'Facing the truth'

{Twincest related Stand Alone's.}

14 juni 2009 - 19:10

718

0

231



'Facing the truth'

Eens zal het zelf jou lukken, om de waarheid onder ogen te zien. {Oog in oog met de waarheid.}

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything
To make him understand?
Have you ever had someone
Steal your heart away?
You'd give anything
To make him feel the same?
Have you ever searched for words
To get you in his heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start?

Bill Pov:
Everybody is looking for that something.
The soul that makes everything complete.

Mensen vragen me weleens of ik nu gelukkig ben. Na al het succes, en de roem die we als band hebben behaald. In interviews, en op TV kun je niets anders dan enthousiast ‘ja’, antwoorden. Hoelang lieg ik nu al? Ik heb al mijn dromen behaald, mijn jongensdromen zijn binnen énkele jaren de waarheid geworden. -Uitgekomen. Mijn levensweg is al uitgestippeld zonder dat ik de eindbestemming duidelijk te horen had gekregen. Mijn obsessie voor één persoon neemt al deze gelukkige gedachten weg. Laat nog maar een eindeloze droom over. Alsof die oude nooit zijn behaald, nooit tot de werkelijkheid hebben behoord.

Verliefd worden en zijn op een beroemdheid. Ieder persoon herkent dit fenomeen wel, of heeft er weleens mee te maken gehad. Herkent de verscheurende pijn die je elke nacht uit je slaap hield of houdt. Verliefd zijn op iemand die té ver weg van je staat. Of juist beangstigend dichtbij.. Iets wat één leuke extra hoort te zijn voor jezelf.. Een sorry extra hobby. Een gedachte die tussen twee werelden instaat. Of net iets té dicht bij de werkelijkheid?

Net zoals zoveel meisjes van mij, Tom, Georg of Gustav dromen. Weten ze dat deze kans minuscuul is, bijna onmogelijk om ons te ontmoeten, en hun dromen uit te laten komen. Alleen de mensen die nog minstens met één been in de werkelijkheid staan beseffen dat deze kans niet bestaat. Zelfs mijn ziel is zijn betekenis kwijt. Ik sta niet meer met mijn éne been in de werkelijkheid. Heb ik daar eigenlijk al die tijd wel tot toe behoord?

Baby, I’m so lost without you.
It can’t be to late.
It’s now or never.

Net als al die miljoenen meiden en jongens blijf ik hopen op dí t ene persoon. De beroemdheid. De ziel die bedoeld is om de rest van je leven mee door te brengen. De persoon dat je diepste verlangens durft en weet te beantwoorden, zonder elkaar aan te kijken. Iemand die van je houd. Voor altijd, zich trots voelt om zich tot jou minnaar te benoemen.

I just can’t sleep, can’t breath..
Because your shadow is all over me. In my imagination.
I don’t want to realize. That I will be a fool in your eyes.

Ik blijf hopen, samen met al onze fans dat mijn diepste fantasieën en dromen van dat persoon uitkomen. Dat het ene persoon waar ik al dikwijls zeeën vol voor heb gehuild, mijn lotsbestemming is, en zal zijn.

I wish you could ever hear my Heart, once.
Saying ‘I love you’ never had a certain meaning.
‘Cos you don’t look back, anyway.

I can’t say that my thoughts are so wrong.
That I want the impossible to be mine.

Dagelijks ontvangen wij, Tom en ik, honderden brieven. Personen die heel hun levensverhaal aan ons vertellen, hun hart aan ons toevertrouwen. Met tranen in onze ogen lezen wij hun brieven door, bekijken we hun foto’s. Enkelen maar, nooit allemaal. De droevigste verhalen en mooiste fantasieën hebben we doorgelezen. We hebben de mooiste dingen gekregen voor onze verjaardagen, en op speciale dagen. Maar wie zijn wij om wat terug te kunnen doen bij deze miljoenen mensen? We hebben dan wel dé naam, maar qua betekenis zijn we op dit moment tot minder in staat dan een ‘normaal’ persoon. Het liefst zal ik elk meisje en jongen persoonlijk willen troosten. Hun vertellen dat dromen er zijn om uit te komen. En er van alles kan gebeuren als je er hard genoeg voor gaat.. Maar wie ben ik dan om hun voor de gek te houden? Ik weet dat er geen kans is om hun te helpen. Evenmin als ik dat bij mezelf kan..

Ik wil alleen jou, Tom.
Maar net als al onze fans..
Moet ik leven met het feit dat deze hoop en liefde tot het onmogelijke behoord.
En dat ook voor altijd zal blijven.
Dromen bestaat nu eenmaal voor je fantasie, geven je de mogelijkheid een éigen wereld te creëren. Een wereld die buiten de werkelijkheid staat.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.