Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I want you forever with me! » I want you forever with me PROLOOG

I want you forever with me!

14 juni 2009 - 19:59

276

0

195



I want you forever with me PROLOOG

Ik heb net pas mijn nieuwe huis gezien, pap vraagt of ik het mooi vindt en ja ik vindt het geweldig. Ik mag mijn eigen kamer inrichten en dan hoor ik pap praten, 'Ik denk met de buren, als ik beneden kom zie ik haar.

Hallo, ik ben Cassie jullie zijn onze nieuwe buren zegt ze met een knipoog erachteraan.
Ik stel me voor 'Ik ben Lara en ja jullie zijn onze nieuwe buren.
Al snel kan ik het goed vinden met haar we praten een beetje over mijn vorige leven in nedeland, attans zo noem ik het zelf, dan hoor ik pap roepen dat we gaan eten, 'Daag ik geef Cassie dan nog een hand en zwaai dan nog even naar haar.
Lekker zeg ik als ik mijn eten op heb, dan stap ik bij pap de auto in ja we gaan verf halen en dat soort dingen al snel in de winkel hebben ze niet de juiste kleur, 'Meneer kunt u dit even mengen vraag ik met mijn gebrekkige engels, Ik krijg een mooi grijs met paarse vloed verf terug. Dankje'
Ik loop naar pap en laat hem zien, hij vindt het ook mooi zo te zien, Dan loop ik naar de bedden een jonge stoot me aan en ik val keihard op de grond.
Auw' een geschrokken gezicht kijkt me aan en al snel voel ik hoe de jongen me weer opbeurd.
'Sorry dat was nooit mijn bedoeling, het is al goed zeg ik met een glimlach, ik heb een bed uitgekozen en ga met pap weer naar huis, en ik weet hoe die jonge heet, uh iets van Jacob, Jacob black volgensmij, hij zit ook op die school waar ik een ga, dus hij zij dat hij me dan ooit nog weleens zal zien.
Naar lang bouwen heb ik mijn bed in elkaar, ja het is best nogal saai, en ik ga morgen verven ik laat me op bed vallen en ik slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.