Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Antic Cafe » Shy Boy {old antic cafe fanfic} » Shy boy {3} ~ Fat fetishism

Shy Boy {old antic cafe fanfic}

14 juni 2009 - 20:42

649

0

364



Shy boy {3} ~ Fat fetishism

deel 3, veel plezier.

"B-bou, waar ben je naar aan het staren?"
"Naar jou"
"W-waarom? zit er een beestje of zo op me?!" Vroeg Kanon geschrokken en kamde met zijn vingers zijn te lange, blond geverfde pony uit zijn ogen.
"Nee Kanon, rustig. Weet je, je zou er zo veel beter uit zien met contactlezen!" Zei Bou
"Hou toch je mond, Bou, dat heb je me al zo vaak verteld," Zei Kanon, die zich probeerde te concentreren op zijn litaratuur die zijn geschiedenis leraar aan het geven was.
"En je hebt nooit naar me geluisterd! Je bent de grootste nerd die ik ken, Kanon, en je draagt altijd zo'n nerdy shirt, waarvan je zou moeten denken dat alleen nerds in films die dragen!" schoot Bou hem toe, en aaide Kanon over zijn hoofd. Kanon bloosde en trok zijn mond open om iets te zeggen, maar deed toen zijn mond weer dicht toen de leraar de klas weg liet gaan. De derde periode* van de dag was voorbij.
"Damn" Zei Bou. "Ik heb geen idee wat hij aan het vertellen was, en hij zal het vast wel gaan overhoren," Mopperde Bou, toen Kanon en hij het lokaal verlieten en naar hun kluisjes begonnen te lopen.
"J-je zou beter moeten opletten," Zei Kanon. "Waar denk je dat ik jou voor heb!" Grapte Bou, en hij legde zijn arm om Kanons schouders heen. Kanon bloosde weer. Bou ziet er.. geweldig uit vandaag, dacht Kanon. Kanon had lichte gevoelens voor Bou, maar heeft er nooit iets mee gedaan, nor opgemerkt. Hij wist waarschijnlijk niet eens dat ze er waren.

Kanon liep in de hal, zijn boeken tegen zijn buik, zijn vriend naast hem. Kanon keek het meeste naar zijn voeten terwijl hij doorslofte, af en toe omhoog kijken om te zien of hij niet tegen iets og iemand aan ging botsen. Hij was bijna bij zijn kluisje, dus keek omhoog om de daarna recht in de ogen te kijken die hij nooit verwacht had. Miku's ogen.
Zijn kritiserende ogen keken van Kanon naar Bou, die stil naar hem staarde. Kanon schoot zijn blik zo snel als een kogel naar beneden naar zijn voeten en liep zo snel als hij kon langs.
Hij kon nauwelijks de twee broers aankijken, hij vondt ze zo... eng. Bou, aan de andere kant, leek boos te worden, zuchtte en opende zijn kluisje, degene naast Kanon's. Kanon opende de zijne ook en liet zijn adem gaan, pakte zijn Engels boeken voor de volgende periode. Bou was in een licht bitter humeur, omdat ze de volgende periode engels les hadden samen met de jongen die net voorbij liep, en hij was er totaal niet blij over. Kanon dacht erover, en vroeg zich af waarom Bou hem eigenlijk zo haatte. "kom op Kanon, laten we gaan voordat we te laat komen," Zei Bou, en hij klapte zijn kluisje hard dicht.
"O-oke," Kanon volgde hem achter hem, en sloot zijn kluis voorzichtig. Toen ze het klaslokaal inliepen, ging Kanon in de stoel zitten, vooraan naast Bou. De kinderen kwamen nog steeds keihard aan het kletsen, terwijl Kanon zijn ogen op het bureautje gericht hield. Hij wist dat ook Miku in het klaslokaal was, of dichtbij, en Kanon wou geen andere kans krijgen om zichzelf voor schut te zetten voor hem. De lerares, mevrouw Yakushi, liep de klas binnen en noemde de namen van de kinderen, om de absentenlijst in te vullen. "Oke klas, ga zitten! Jullie zijn al te laat!" Zei ze. "Was zij niet degene die net pas binnenkwam?" mompelde Bou tegen Kanon die grinnikte. Mrs. Yakushi ging gewoon verder.

* In Japan bestaat een schooldag meestal uit vier periodes: vier lange lessen van verschillende vakken, van elke periode ongeveer twee en een half uur, tussen elke periode hebben ze tien minuten pauze en dan moeten ze weer verder, tussen de tweede en derde periode zit meestal een pauze van ongeveer drie kwartier, waar ze in een willekeurig lokaal(dus geen kantine of zo!) lunch eten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.