Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » P!nk » P!nk on the road » Ontmoeting Carey

P!nk on the road

15 juni 2009 - 15:50

1179

0

341



Ontmoeting Carey

Een week lang sprak ik Alica niet,
Ik kreeg wel een paar sms-jes enzo.. maar ze was aan het touren.
Ik had nog een week de tijd om te beslissen.
uiteindelijk kreeg ik een sms-je dat carey mij een sleutel kwam brengen,
omdat hij het die week druk zou krijgen.
Ze vroeg of ik het huis in de gaten wou houden en de honden vertroetelen.
Omdat een vriendin die normaal dat doet
op vakantie was.
Ik leesde het smsje en stond verstelt.
ik wist wel dat P!nk me vertrouwde en dat stellde me wel op mijn gemak.
Ik haalde twee blikjes VB een sterke bier in america.
Maakte het apartament schoon en ging de deur uit.
Joggen met Zero.
Ik voelde mijn telefoon afgaan in mijn broekzak met een onbekend nummer
ik nam op "met myl.." Een mannenstem antwoorde "Hoi, met carey, de man van p!nk ehm.. Ik moest jouw de sleutels brengen.. Want ik moet nog even naar mijn eigen huis. "Ja is goed hoor.. wanneer wil je komen.."
"Wat dacht je ervan om nu en een half uur.. zou ik wat bier mee nemen?"
"Mwha.. ik weet niet heb twee VB staan maar het kan.." Ik hoorde hem denken "VB.. Een vrouw en VB" Ik grijnsde "Je eigen vrouw.. vriendin of iedergeval P!nk drinkt ook VB" Hij lachte "maar dat is P!nk.. ik neem wel wat mee.. en ik zie je dan binnen nu en een half uur" Ik knikte ja.. maar dat merkte hij niet dus ik zei snel "is goed..dan zie ik je zo"
Ik hing op bedacht me dat ik in mijn bezwete joging pak aan het joggen was en sprinte naar huis.
ik kwam net uit de douch toen de bel ging.
Ik deed snel mijn ondergoed aan en een badjas en deed open
Daar stond een man die ik herkende op foto's en het clipje van p!nk.
Carey hart. Hij bekeek me van top tot teen en zei "Wel jah zeg... dat is een warm binnenkomen vandaar dat alecia jouw wel mag" hij loopt de woonkamer binnen en zet een doos neer ik hoorde flessen rinkelen. Ik deed de deur dicht en liep richting de woonkamer carey gaf me een knuffel en zei "ga maar omkleden.. of moet ik je helpen?" Ik grijnsde zei dat hij Zero maar even uit de bench moest halen terwijl ik me aan het omkleden was.
Ik hoorde zero blij blaffen. Ik hoorde hart tegen mijn hond praten.
Ik hoorde een fles opengaan een paar voet stappen richting de keuken.
een paar kastjes opengaan en daarna mijn glazen.
Hij liep terug stopte even bij mijn badkamer deur en liep toch weer door.
ik hoorde dat hij twee glazen neer zette.
Hij liep richting mijn de badkamer deur waar ik mijn broek al aan had en mijn schoenen. hij klopte "Hoever ben je? kan je even opendoen" Op een of andere manier deed ik open niet doorhebbend dat ik daar nog in mijn bh stond.
Carey glimlachte lief en probeerde niet naar mijn blote boven lichaam te kijken.
Hij gaf me een glas aan met iets wits erin en prooste.
Uiteindelijk zei hij naar een paar minuten tegen de deur aan te staan met zijn glas in zijn hand "Je bent ehm.. half naakt.." ik schrok even en wou iets zeggen "Dat maakt niet uit.." hij liep de badkamer in zette zijn glas neer en liep richting mij waar ik leunend tegen mijn bad aan zat hij kwam dichterbij haalde mijn glas uit mijn hand zette het op de grond neer en keek me verleidend aan."heb je het koud? Het raam staat open.." Ik dacht niet aan pink.. mezelf of carey en grijnsde "misschien, misschien niet" hij glimlachte "dan kunnen we daar iets aan doen" Hij leunde naar voren legde zijn handen op het bad ik zat tussen zijn handen in Hij zoende mij zachtjes in mijn nek en ik legde mijn hand voorzichtig op zijn rug langzaam trok ik hem naar me toe.vanuit mijn nek ging hij naar mijn wang vanuit mijn wang zoende hij mij op mijn mond. Langzaam deed ik mijn mond open en hij ook.
Ik voelde zijn tong in mijn mond rondjes maken. Niet standaart als een wasmachine.. maar gewoon Lekker. Mijn hand gleed onder zijn shirt hij pakte mijn hand en langzaam stopte hij met zoenen trok me uit de badkamer richting de bank Hij liep achteruit de bank op ging bijna op zero zitten en trok mij op zijn schoot "Vind je dat lekker.." fluisterde hij.. "dat wel.."fluisterde ik terug "Hij legde zijn hand op mijn rug streelde zacht mijn rug en ik ging weer met mijn hand onder zijn shirt.
langzaam deed hij zijn shirt uit. en ik zag een bovenlichaam vol tattoo's
Ik vond het wel opwindend.hij zoende mij weer
de telefoon ging ik wou al meteen opnemen maar hij zei dat dat niet uitmaakte Mijn voicemail ging af en ik herkende de schorre stem van P!nk.
"Hee! lieverds Jullie moeten nu wel bij elkaar zijn.. drinkend aan VB of iets anders. Nou Carey ik wou ff zeggen tegen jouw dat je haar lief en gentle moet behandelen-" Carey keek op "dat doe ik zeker" "En Myl Ik weet hoe hij is hopelijk doet hij niks als je niet wilt.. Carey weet ook wel dat wij hebben gezoend.. Maarjah Doe de monkeys van mij de knuffels en ik spreek jullie allebei.. Doei doei" Ik met een rood hoofd keek carey aan "Dit kan gewoon.."
"Myl.. wij zijn dagen niet bij elkaar.. je geeft elkaar vrijheid.. en ze wist dat ik jouw wel leuk zou vinden. Niet dat ik heb gepland om nu met jouw zo te zijn.. het liefst zou ze het met ons drieeen doen." hij zoende mij weer veder"Wie Alecia?" "Yep.. maar maak je niet druk.. Wacht onze wijn staat nog in de badkamer bel p!nk maar ff terug" Ik draaide het nummer en mijn hart bonsde ze nam niet op
We dronken samen de 3 flessen meegenomen wijn op en de vb bier.
Ik was totally happy.. na veel geklets en niet door hebben dat we allebei half naakt waren merkten we dat We begonnen meteen in de mood..
en hebben samen de nacht gedeeld.
de volgende ochtend werd ik wakker in bed. ik voelde een arm on mijn middel en draaide me zachtjes tegen hem aan.
Uiteindelijk kuste hij mij in mijn nek en ik draaide me om.
Toen ik zag dat het hart was schrok ik.
Hij keek me aan "Goeiemorge schoonheid. IK moet er zo vandoor mijn vlucht halen. Zal ik je dan zo maar de huissleutel geven? Je mag meerijden."
langzaam drong het tot me door "Wat is er gebeurd gisteren je moest toch je vlucht halen?" "Die had ik gecanceld.. maar er is niks gebeurd.." "Waarom lig jij in mijn bed dan?"vroeg ik "Oh, Niks.. Omdat je gastvrij bent.."
Ik wist wel dat hij loog dus zei ik "Je liegt he?" Hij knikte ja..
Ik stapte uit bed liep de keuken in en zak een paar lege flessen liggen.
hij liep in zijn boxer naar mij toe "Sorry.. ik denk dat we dronken waren"
"Ik? Nee, doe niet zo weet pink dit?'' "Half.. maar zeg maar niks.. Ik kleed me om.. dan gaan we" hij liep weer terug en ik maakte een boterham voor hem.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.