Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Take Everything, Give Nothing back. » 5.

Take Everything, Give Nothing back.

15 juni 2009 - 10:04

399

0

174



5.

´Heey zusie´ een hand word hardhandig zoals gewoonlijk door mijn haar gehaald. ´MATTHEW!´ roep ik naar hem terwijl ik zijn hand wegsla en ik hem een nijdige blik geef. ´Woow zusie kalm aan´ zegt hij terwijl hij zijn handen onschuldig in de lucht steek. ´Jongens geen ruzie vandaag hoor´ mijn vader kijkt op van zijn krant. ´Hij begon´ mopper ik waarna ik aan tafel ga zitten en met een mokkend gezicht een appel begin te eten.

Drew kijkt me met opgetrokken wenkbrauw aan terwijl hij zijn mes in zijn hand houd waarmee hij een broodje aan het smeren was. ´Wat?´ kaats ik hem nijdig door. Hij glimlacht even. ´Oww roderikje´ kraamt hij uit. Ik geef hem een flinke duw waarna hij moeite moet doen om recht op zijn stoel te blijven zitten. ´MIRABELLA NORINGTHON!´ Ik sta stil bij de nijdige kille stem van mijn vader. Ik vloek een paar binnenmondse woorden uit. Ik voel zijn ijzige hand in mijn nek. ´meekomen´ zegt hij kalm en hij duwt me richting zijn kantoor.

´Hoi Bjön´ zeg ik als ik de vader van drew aan het werk zie. Hij steekt even zijn hand op. Ik word in een stoel gedrukt die in een hoek van de kamer stond. ´Wat bezield je ingodsnaam mira?´ vraagt me vader die op zijn manier kalm probeerde te blijven. ´Kan ik er wat aan doen dat ik van die achtelijke Roderik Duldenhoef kwaad word. ´ mok ik met tegenzin kalm. ´Mira..´ begint mijn vader dan kalm. ´Ik weet dat jullie mekaar niet liggen en dat jullie bijde mekaar het liefst nog in mekaar slaan maar houd je koest tegen de rest. Hun kunnen er niks aan doen dat hij hier rondloopt´ zegt hij terwijl hij heen en weer ijsbeerd en afentoe stilstaat. Ik kijk hem aan. ´Nee, helaas ben jij degene die daarvoor gezorgt heeft´ mompel ik maar hij had het verstaan. Ik sta op en met een klap gaat de deur dicht.

Ik loop naar de fokstallen en kijk naar het jonge hengstje wat vrolijk heen en weer springt en overal in bijt. Ik grijns eens scheef. ´Devil Flame´s´ mompel ik zacht. Ik pak de map die aan de stal hangt. Ik zoek het blaadje van het veulen op. Met mooie sierlijke letters schrijf ik de naam. ´We zullen hem wel verslaan, hij krijgt zijn tijd nog wel´ grijns ik zoetjes tegen de hengst die al nieuwschierig was komen kijken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.