Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The only thing I do is bring you at the bad path » The only thing I do is bring you at the bad path [6]

The only thing I do is bring you at the bad path

15 juni 2009 - 12:24

896

0

199



The only thing I do is bring you at the bad path [6]

[Meet My dream girl]

vorige keer: Samen gaan we naar zijn kamer en bestellen eten ja halloum mag ik 2 super pizza hawaii..en 2 flessen cola..ow en doe ook maar een 4 biertjesum..dat wa het zet het maar op de rekening zeg ik tegen iemand door de telefoon. . SHITT TOmmhet alarm in de winkel gaat af schreeuwt bill naar mij. Ik kijk hem aan.. JA WAT staan we hier dan nog te staan??? zeg ik. Snel rennen we de deur uit op weg naar de winkel van bill en mij.


Als bill en ik aankomen staat de politie er al bij. We rennen er naartoe. wat wie is er?? vraag ik hijgend. nou niemanddat is het probleemkunnen jullie de deuren open maken voor veder onderzoek? Vraagt de politieagent. Bill en ik knikken en maken de deur open. Ze lopen naar binnen en onderzoeken het hele gebouw veder. Na een halfuur komen ze naar buiten. de oorzaak waardoor het alarm is afgegaan is dit zegt de agent terwijl hij een paar schoenen aan ons laat zien. we hebben gekeken en dit heeft het alarm geactiveerd want jullie hebben namelijk bewegingsdetectors en zodra er gewoon iets beweegt in de winkel zal het alarm afgaan zegt de agent. Bill en ik knikken langzaam. jullie kunnen weer naar huis zegt de agent. oke agent heel erg bedankt zeggen bill en ik in koor. Ik kijk bill aan en zucht. Samen lopen we naar het hotel. damnik ben nu wel moe zegt bill. ik ook..en ik heb geen eens honger meer zeg ik. tom je moet wel wat etenik vind dat jij de laatste tijd wat achteruit zijn gegaansinds Tokio hotel niet meer bestond ben je hoe kan ik het zeggen minder vrolijksneller moe je praat niet meer zoveel sneller boos en saggie hoe kant dat tom? als er iets is kan je het gewoon zeggen bill kijkt me bezorg aan. nee er is niks bill er is niks zeg ik dan maar om hem gerust te stellen. Ik kijk voor me uit en laat me benen me voortbewegen. Als we bij het hotel aankomen ga ik gelijk door naar me eigen kamer. Ik hang het bordje op met dont disturb ik kijk er even naar.. Hallo, Du stehst in meiner Tür. Es ist sonst niemand hier, außer Dir und mir. Okay, Komm doch erstmal rein, de rest geth von allein in zimmer 483 zing ik zacht. weer zucht ikbill heeft gelijk er is degelijk wel wat mij sinds Tokio hotel niet meer bestond ben ik in een een soort van gat gavellen ik wist niet meer hoe ik me leven normaal moest oppakkenik voel me zo alleen..toen Tokio hotel nog bestond had ik altijd wel meiden om me heen..maar nu gewoon niet meer. En als ik nog eerlijker moet zijn mis ik de warmte van een meisje die me bijvoorbeeld vasthoudof zoentik baal er gewoon van ik zoek nu eigenlijk gewoon naar een meid waar ik me leven mee kan delen maar of ik die kan vinden vraag ik me af. Langzaan trek ik me shirt uit en ga onder de douche staan. de warme water stralen strelen me huid waar ik dan ook erg van geniet. Na een tijde ga ik er onderuit en kleed mezelf aan en ga in bed liggenhelemaal alleen. Ik kijk naast me naar een leeg hoofdkussen. het komt wel weer tom zeg ik bemoedigend. Ik leg me hoofd neer en val in slaap.
Geschrokken word ik wakker door de telefoon die naast me afgaat. Ik neem op. met tom zeg ik slaperig. goedemorgen meneer kaulitz dit is u moring wake-up call hoor ik een stem zeggen. heeyvan wie moest u dit doen? vraag ik dan. van een anderen meneer kaulitz hoor ik degene zeggen. oke bedankt zeg ik. Ik leg de hoorn neer. bill zeg ik zeurderig. Ik stap uit bed en doe al de dingen die ik moet doen. Daarna ga ik naar beneden. ik zie bill al zitten aan een tafel en ga bij hem zitten. eey zeg ik zacht. goedemorgen tom zegt bill. Ik lach even en pak een broodje van de mand. goed geslapen? vraagt bill. Ik knik even. En neem een hap. ik heb je laten bellen..het is al laat zegt bill. ow shit..me nieuwe schoenen collectie kwam vandaag binnen zegt ik. weet ik Andreas heeft al gebeld het is allemaal in orde zegt bill. Ik zucht. zullen we maar eens gaan? vraag bill. Ik knik. We staan op en lopen naar buiten. ow tom..ik wil wel even naar diesel zegt bill met knipperoogjes. Ik schiet in de lach. oke zeg ik dan. als ik opkijk zie ik op een bankje voor het hotel een meisje zittenze heeft een veelste groote broek aan een strak boven vestje..haren voor de helft los en een knot..een bandana zoals mij in het zwartomg..me hart begint in een keer veel sneller te kloppen. Ze staat op en lacht naar me. automatische lach ik terug. Ze komt op me afgelopen en kijkt me diep in me ogen aan als ze praktische naast me staat. Ik kijk haar helemaal naar als ze voorbij loopt omg.. komt er uit me mond. Ik kantel me hoofd en bekijk haar prachtige figuur even goed. JO aarde aan tom.. hoor ik bill tetteren in me oor. Ik duw hem iets van me af en loop helemaal verzonken in gedachten het mysterieuze meisje achterna.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.