Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The only thing I do is bring you at the bad path » The only thing I do is bring you at the bad path [8]

The only thing I do is bring you at the bad path

15 juni 2009 - 12:26

812

0

165



The only thing I do is bring you at the bad path [8]

[I only can think of her…]

vorige keer: Ik word wakker door de telefoon. Ik neem op. ‘ met tom kaulitz’ zeg ik slaperig. ‘ hallo meneer kaulitz wij hebben hier u vriendin zitten…en zij heeft nogal een probleem ik zou graag willen vragen of u naar het politie bureau kan komen’ hoor ik een man zeggen. ‘geef me haar even aan de telefoon’ zeg ik dan. ‘ sorry ik kan dominique u vriendin niet aan de telefoon geven ze zit ergens anders maar kunt u komen?’hoor ik hem zeggen. ‘ ja ja ik kom’ zeg ik dan. ik ren snel even naar de badkamer en poets me tanden en doe me haar voor zover het kan. Ik ga als een gek naar het politiebureau. Als ik binnen kom staat dominique gelijk op ze heeft nogal een benauwd gezichtje…ze loopt naar me toe en drukt een kus op me lippen‘ heey lieverd’ zegt ze dan.

Ik kijk haar even aan. haar lippen..ik heb ze gevoeld ook al was het maar even…ze noemt me lieverd…dat klinkt goed. Ik kijk haar aan. zie ik nu een bange blik..is ze bang voor mijn reactie. ‘ dag lieverd’ zeg ik dan. Opgelucht kijkt ze me aan. ‘ dit is dus echt uw vriendin??’ vraagt de agent. ‘ ja..naja..bijna’ zeg ik dan. de agent kijkt me even aan en dan naar dominique. ‘ mag ik nu gaan agentje??’ vraagt ze dan. de agent kijkt haar aan en knikt. dominique draait om en lacht en pakt haar tas. Ze loopt op me af en pakt me hand vast en samen lopen we naar buiten. ‘ ik denk dat je ook maar beter even mee kan rijden’ zeg ik dan. dominique knikt. ik maak de auto open en dan de deur. Dominique kijkt me aan met een ander soort blik. Ze stapt in en ik gooi de deur weer dicht. Ik ga naast haar zitten en kijk naar dominique. ‘ zou ik me portemonnee terug mogen?’ vraag ik. Dominique kijkt me aan en knikt. ‘ ja hoor’ zegt ze. Ze pakt hem uit haar tas en geeft hem aan mij. Ik open hem en zie dat me geld weg is. ‘zou ik misschien ook me geld terug mogen’ vraag ik dan. ik zie dominique me aankijken…’ um..daarvan heb ik een hotel kamer betaald’ zegt ze. Ik kijk haar aan. ‘sorry…’ zegt ze zacht. Ze maakt de deur open en wilt uitstappen. ‘ heey…je kan het met me goed maken…ik weet nog niet wat maar dat bedenk ik nog wel’ zeg ik dan. dominique kijkt me even aan. ‘ oke…’ zegt ze. ‘ trek de deur dicht dan rijen we even weg’ zeg ik. Domnique trekt de deur dicht en ik start de auto en begin te rijden. Ik zie dominique wat trekken aan haar jas en dan haalt ze er mascara en oogpotlood uit. ‘ heb je het toch gestolen??’ zeg ik dan. dominique kijkt me aan. ‘ ja tom ik heb het gestolen ik ga toch geen 40 euro uitgeven voor dit’ zegt ze dan. ik kijk haar aan. ‘ waarom jat je?’ vraag ik. Het blijft even stil. ‘ stop hier maar’ zegt dominique. Ik kijk haar aan. ‘ heel erg bedankt tom..en ik kom je het geld wel terug brengen’ zegt ze. Ze drukt een kus op me wang en stapt dan uit. ik kijk haar naar…volgens mij is het helemaal niet zo’n badgirl..maar gedraagt zij zichzelf zo…
pov dominique
Snel stap ik uit en loop de mensen massa in…ik moet dat geld terug geven aan tom..ik voel me zo schuldig..hij is de enige die me eigenlijk ooit heeft geholpen..hij was ontzettend lief. Ik loop tegen een man aan en trek zo zijn portemonnee uit zijn broek ik herhaal dit een paar keer en haal dan overal het geld vandaan en smijt ze dan weg. Ik stop het geld in me tas en zie dan een keycard. Ik kijk erop 227…dat is niet mijn kamer..maar die van tom. ik grijns. Ik ga naar het hotel van hem en ga zijn kamer in. Ik ga eerst douchen ik pak een nieuwe string en bh en dan een shirt van tom. ik sta even voor de spiegel en lach. ik doe me haar in een slordige knot en ga op zijn bed zitten en doe de tv aan en kijk tv. Ik zie een tijdschrift liggen. Tom staat op de voorkant…nieuwe look bla bla bla..ik sla de bladzijde open en begin te lezen.
pov tom
Moe loop ik het hotel binnen. Ik kon de hele dag niet naar denken…dominique die zat echt de hele tijd in me hoofd. Ik deed alles fout..vermoeid kijk ik in me poromonee…maar kan me keycard niet vinden. Ik loop naar de recptie en vraag er 1. Ik loop weer naar boven en haal hem door de deur heen. als ik de deur open en me kamer inloop zie ik de tv aan. ik loop veder me kamer in en zie dominique in een shirt van mij op bed liggen….


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.