Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The only thing I do is bring you at the bad path » The only thing I do is bring you at the bad path [12]

The only thing I do is bring you at the bad path

15 juni 2009 - 12:27

1038

0

208



The only thing I do is bring you at the bad path [12]

Busted or not?

vorige keer: ik kijk hem aan en word dan echt boos…ik kan me niet meer inhouden. ‘ wie denk jij wel niet dat je bent om dit zo tegen mij te zeggen…ik heb je dingen verteld die ik nooit aan iemand heb verteld ik deed dat omdat ik dacht dat jij wel een lieve jongen was die me er nooit mee zou confronteren..maar nee…jij bent net zoals al die anderen jongens…ik had het je nooit moeten vertellen…ik voelde me voor de eerste keer sinds een erg lange tijd fijn en wel bij jou…maar dat gevoel is nu helemaal weg…ik ga nu…en jij kunt de fucking boom in Kloot*** ik haat je’ zeg ik schreeuwend naar tom en duw hem dan weg. Ik loop naar buiten en loop naar de groep jongens toe en ga met hun hamburg veder in…en ja alweer met een enorm klote gevoel..dit keer is er weer een klein litteken bij gekomen die niet meer zal helen die open blijft voor altijd….

Stoned hang ik bij de jongens…ik weet niet hoe veel ik er al op heb maar het werkt nu echt goed. Ik lach om alles iedereen die langs loopt kan een middelvinger krijgen of wat scheld worden en het leukste van alles is dat die Tim me de hele tijd van alles verteld dat ik wil horen. ‘ Faith…meid echt je bent zo schattig…en ja ik ben verliefd op je’ zegt hij dan. ik schiet in de lach en druk met me vinger tegen zijn neus aan. ‘ jij bent lief…maar ook een beetje gek’ zeg ik dan. tim trekt me op schoot en drukt lekker zijn lippen op die van mij. Ik zoen gewillig terug als ik in een keer van de bank word afgetrokken. Ik kijk naar tom die voor me staat. ‘ wat doe je nu toch allemaal??’ vraagt hij dan. ik kijk hem aan maar al snel is tim me voor ‘ wie denk je wel niet wie je bent ….wat een klootzak ben jij je trekt toch niet zomaar mijn schatje bij me weg ben je helemaal gestoord of zo?? Moet ik je soms Een paar klappen geven??’ zegt hij dan. ik kijk naar tom die mij aan kijkt. Hij trekt me op en ik kijk hem erg boos aan. ‘ was ik net niet duidelijk genoeg??’ vraag ik pissig. ‘ dominique…alsjeblieft het spijt me..ik bedoelde het niet zo’ zegt tom. ik kijk hem aan. ‘ rot op’ zeg ik dan. tim loopt naar me toe en pakt me vast. ‘ oprotten..klootzak’ zegt tim. Ik kijk hem aan en draai me om. ‘ dominique’ zegt tom. ‘ Jezus ben je doof of…heeft die muziek van die klote band van jou je soms doof gemaakt…zegt toch rot op’ hoor ik tim zeggen. Ik draai me om en zie hoe tim tom weg duwt. Tom bijt op zijn lip en houd zich niet in en duwt hem ook weg. Tim rent op tom af en duwt hem zo hard dat hij op de grond valt. Tim springt er boven op en begint tom te slaan. Ik kijk naar Michael. Hij tikt de jongens aan en samen rennen ze op tim af en trekken hem van tom af. Tim trekt zich weer los en rent op tom af ik zie tom tim net tegen zijn schenen aan schoppen als hij in de buurt van hem is. Tim valt op de grond en tom begint nu op hem in te rammen. Mensen staan om ons heen…en niemand die helpt. Tom slaat maar dan krijgt tim het voor elkaar op boven op tom te gaan zitten. Hij begint weer te slaan..en nu ben ik het zat ik ren er op af en duw tim van tom af. ‘DOE NORMAAL SUKKEL’ gil ik tegen tim. Ik kijk naar tom die me aan kijkt. Tim wilt me aan de kant duwen maar zo makkelijk gaat het niet. Ik hou hem tegen. ‘ stop’ zeg ik dan. tim kijkt me aan en pakt me vast. ‘ kom mee’ zegt hij. ik kijk naar tom die een dikke bloedlip heeft en een blauw oog. Hij kijkt me met smeekende ogen aan…maar ik kan niet bij hem blijven…ik moet ver weg van die jongen blijven hij hoort niet in deze wereld waar ik in thuis hoor…hij hoeft ook niet mijn verhalen aan te horen die ik mee maak in mijn wereld . ‘ sorry tom’ zeg ik dan. tim trekt me mee. Ik zie bill aankomen rennen en knielt neer naast tom. hij kijkt me boos aan. ik draai me hoofd en loop weg samen met tim.
5 dagen later om half 4 snachts
‘oke Faith..jij kan het makkelijkste naar binnen…luister goed je gaat naar binnen en opent de deur. Daarna hou je de wacht. zijn kluis zit achter het schilderij..zodra we die hebben gevonden maken we hem open en halen het geld eruit’ zegt micheal. We jongens en ik knikken. Ik loop de veranda op en klim op de leuning. Ik kan me zo ophijsen aan het dak en sta dan voor de raam waar ik naar binnen kan. Ik ga naar binnen en sta in de slaapkamer van de man wie we gaan beroven. Ik vind dit altijd zo spannend dit is echt zo’n goede kick nog beter als drugs geloof me. ik kijk naar de man die ligt te slapen. Ik loop heel langzaam zijn kamer uit en ga naar benden open de deur en laat de jongens binnen. Ze gaan gelijk zoeken en ik kijk naar buiten. Ik hoor een deur ergens dicht gaan en kijk naar buiten ik zie iemand aan komen lopen. Snel maak ik de deur halfdicht. Zie ik dat nu goed….zie ik tom nou??woont hij daar??? Ik word vastgepakt door tim en hij tilt me op en lachend kijkt hem me aan. hij loopt met me in zijn armen naar buiten gevolgd door de jongens. ‘ we hebben het geld nu de rest nog’ zegt hij dan. ik grijns en hij lacht. Ik zie 2 tassen. ‘ hoeveel is het?’ vraag ik dan. ‘ maar 200.000’ zegt micheal. Ik lach. ‘Dominique???’ hoor ik dan. ik draai me om en kijk tom aan. ‘ wtf hebben jullie gedaan??’ zegt tom als hij geld uit de tas ziet steken en de deur nog open ziet staan en een busje ziet aankomen rijden…..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.