Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The only thing I do is bring you at the bad path » The only thing I do is bring you at the bad path [17]

The only thing I do is bring you at the bad path

15 juni 2009 - 12:29

1097

0

153



The only thing I do is bring you at the bad path [17]

NU weet ik het zeker ik ben verliefd op haar

vorige keer: ik loop naar boven en een tas en smijt kleding en alles erin de rest laat ik wel ophalen. Ik loop met me tas naar benden en loop de woonkamer in ik pak me portemonnee en nog wat spullen en loop naar de gang. ‘ tom wacht’ ik kap de zin van bill af. ‘ doei bill’ zeg ik boos. Bill pakt me vast en kijkt me aan. ‘ sorry’ zegt hij dan. ik blijf hem boos aankijken. Ik wil wat zeggen maar mijn aandacht word getrokken door een soort van plof..gevolgd door iets dat omvalt. Ik kijk naar bill. ‘ dat kwam van buiten’ zegt hij dan. ik draai me om en trek de deur open…ik loop de veranda op mijn hart begint sneller te kloppen…ik begin te trillen…’ nee dit kan niet’ schreeuw ik dan……..

pov dominique
Verdrietig loop ik het ziekenhuis uit. ik wil tom niet achterlaten…maar ja…ik wil hem ook niet kapot maken. Een traan loopt over me wang. Ik had nooit gedacht dat ik zou huilen om een jongen die ik net pas ken. Wat ik ook nooit had verwacht dat ik ooit nog verliefd zou worden. ik loop door het parkje heen en kijk verdrietig om me heen. ik moet hier weg, weg van deze stad weg van dit land. Ik loop naar de loods en ga binnen met de sleutel die ik heb gekregen. Ik zie sander zitten micheal tim ronald luuk. Ze staan gelijk op en kijken me aan. ‘ hoe is het met tom??’ vragen ze dan. ‘ met tom gaat het goed denk ik…ik ben weggestuurd uit het ziekenhuis die broer van hem vloog me bijna aan…en daarbij mag ik hem nooit meer zien’ zeg ik dan. ‘ ach meisje toch’ zegt tim die naast me komt zitten. ‘ vond je hem echt zo leuk??’ vraagt hij dan. ik knik en kijk tim aan. ‘ lieverdje toch’ zegt hij terwijl hij een klein kusje op me wang drukt. Ik ga tegen hem aan hangen. ‘ nou weetje we gaan lekker drinken en zo kan je lekker je problemen vergten’ zegt luuk. Ik lach en knik.
2 uur later
‘ dominique neem nog een lijntje…’ hoor ik tim zeggen. ‘ nee nee nee…ik heb er al een stuk of 6 gedaan’ zeg ik dan. ‘ aa nog 1’ zegt sander. ‘ oke oke’ zeg ik. Ik pak de spiegel aan en snuif zo het lijntje cocaïne naar binnen. Ik grijns naar de jongens. ‘ kom gaan we de straat op’ zegt Lucas. Met zijn alle knikken we en lopen we naar een parkje. Waar we beginnen met blowen. Ik neem een hijs gevold door een dikke slok wodka. Ik ga zitten op een bankje en zie alles draaien. ‘ faith gaat het wel??’ hoor ik tim vragen. Ik kijk hem aan en schud me hoofd. Hij pakt me vast en ik kijk hem aan. ‘ shit..ik zit in een badtrip’ zeg ik dan. ik val voorover zo bij tim in de armen. ‘ shit faith’ hoor ik tim roepen. ‘ HEEY wat doen jullie hier??’ horen we allemaal mannen zeggen. ‘ shit politie’ zegt tim. Hij tilt me op en loopt met me weg. Ik hang half dood bij hem in zijn armen…dit heb ik dus al vaker meegemaakt. Tim legt me ergens neer. ‘ blijf hier ik kom zo terug’ zegt tim. Hij loopt weg. Ik lig op de grond in een steegje. Ik kruip naar de muur en help mezelf omhoog. Ik voel dat ik moet gaan overgeven en ja hoor al snel is het zover. Ik loop langs de muur af en zie dat ik uit kom in een straat die me wel bekent voor komt. Ik wankel half de straat in en zie dan het huis van tom…zou ik durven?? Ik voel dat ik nu echt helemaal niet goed word. Ik loop de veranda op en dan hou ik het niet meer. Ik val met een klap naar achteren en sla ook nog iets mee…alles word wazig ik zie iemand aankomen lopen…en ik heb zo het gevoel dat het tom is…is hij al beter?.. ik blijf diegene aanstaren en dan vallen me ogen dicht.
pov tom
Verstijfd kijk ik naar dominique die helemaal begint te trillen. Ik ren op haar af en kniel naast haar neer. ‘ dominique…dominique’ ik sla haar tegen haar wang aan. langzaam gaan haar ogen open. ‘ tom’ zegt ze echt bijna onverstaanbaar. ‘ ja ik ben er..’ zeg ik dan. ‘ tom..’ hoor ik bill zeggen. Ik kijk hem aan. ‘ laat het bad met warm water vol lopen nu’ commandeer ik hem. bill kijkt even en loopt dan weg. Ik til dominique op en loop met haar naar binnen. ‘ niet..naar het ziekk..huis..’ zegt ze voor zo ver ze kan. ‘ natuurlijk niet’ zeg ik. Ik loop naar boven en bill kijkt me aan. ‘ ze ziet helemaal wit’ zegt hij. ‘ ja dat zie ik zelf ook wel’ zeg ik tegen hem. bill kijkt me aan. langzaam trek ik haar jurkje uit. ik zie bill kijken en ik kijk hem aan. hij loopt de deur uit en sluit die achter zich. Ik kleed mezelf ook uit tot aan me boxer en klim dan samen met dominique het bad in. Ze is zo duf als ik weet niet wat. Ik streel langzaam haar arm en ze blijft heel rustig liggen want ik heb zo het idee dat ze half niet kan bewegen. Wat moet ik nog meer doen…..ow ja zoetwater met citroen. ‘ bill’ roep ik. ‘ ja’ hoor ik aan de anderen kant van de deur. ‘ ik moet zoetwater met citroen…kan jij dat regelen??’ vraag ik. ‘ oke’ zegt bill. Na een paar minuten gaat de deur open. Ik zie bill kijken. Ik pak het glas aan en leg dominque wat beter neer. Haar ogen worden groot. Langzaam laat ik wat in haar mond lopen. Ze slikt het door en kijkt me aan. ik geef haar nog een paar slokjes en zet het glas weg. ‘ wil jij even een shirt van mij pakken en boxer of zo…’ vraag ik aan bill. ‘ natuurlijk wil ik dat’ zegt bill. Hij loopt weg. Ik til dominique op en zet haar neer op de wc. Ze kan al wat rechter blijven zitten. Ik droog haar af en daarna mezelf. Ik pak haar weer vast en loop naar mijn kamer. Ik kleed haar veder uit en trek haar mijn kleding aan. ik leg haar onder de dekens neer en ga achter haar liggen. Ze beweegt helemaal niet..ze is koud..en lijkt totaal van de wereld te zijn….als dit maar goed komt…ik druk langzaam een kusje op haar wang. Ik voel dat ze me hand vast pakt en stevig vasthoud…ow wat ben ik verliefd op die griet…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.