Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You're the best thing that ever happened to me. » You're the best thing that ever happened to me.

You're the best thing that ever happened to me.

17 juni 2009 - 12:00

230

0

227



You're the best thing that ever happened to me.

Ik ben Vera. Vera Delava. En dit is mijn verhaal. Een écht verhaal. Een verhaal met een einde. Alles gaat om mij en een speciale band. Een band die ik kreeg met een jongen waarvan ik later zou gaan houden. Nooit had ik gedacht dat mijn leven zo zou veranderen. Dat ik zulke zware beslissingen zou moeten nemen en zou moeten kiezen tussen een leven op straat of een leven bij degene waar ik van houd.

Ik werd wakker en stond meteen op. Eindelijk was ik veertien geworden. Weer een tikkeltje ouder. Ik wist wel dat ik niets moest verwachten wanneer ik beneden kwam, tenzij een papiertje waarop stond wat ik allemaal gedaan moest hebben wanneer ze thuiskwamen. Ik trok mijn kleren aan. Een paar versleten kleren van mijn oudere zus, Alysse, die al jaren het huis uit is.

Al jaren moest ik helpen in het huishouden en buiten werken. Ik ging niet naar school, want daar was geen geld voor. Mijn ouders werkten zich kapot voor het kleine loon dat ze uiteindelijk kregen. Van pure miserie was mam uiteindelijk de prostitutie ingestapt. Beiden vonden ze het verschrikkelijk, maar ze beseften dat er niets anders opzat. Vanaf dan hadden we het ietsje beter. Dan ging het allemaal een beetje vlotter. Mam was niet veel thuis, maar het ging beter en dat was het enige wat voor mij telde.

Ik kwam beneden en zag dat er niemand thuis was. Zoals altijd. Ik ging naar de keuken en zag dat er twee sneden brood klaar lagen met een duw laagje jam. Vlak ernaast lag een briefje. Terwijl ik mijn boterhammen opat, las ik het briefje. Er stond -zoals verwacht- wat ik allemaal moest doen. De afwas, de ramen lappen, vegen, schrobben, boenen… Gewoon een grote kuis. Ik begon er gewoon aan, des te sneller was ik er vanaf.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.