Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I want you forever with me! » New skool two'

I want you forever with me!

15 juni 2009 - 19:52

394

1

179



New skool two'

-

Ja de week vloog snel voorbij, ik heb s'avonds nog veel met Cassie gepraat over ditjes en datjes.
Maar nu moet ik het echt geloven het is maandag de eerste dag van mijn nieuwe school.
Cassie komt met haar oude krakkebak tuterend voorbij, voor dat ik instap vliegt ze me om de nek en zegt ze vlak bij mijn oor 'Je kan hem zien vandaag en hij heeft nog een paar andere bij zich lopen.
Ik kan niet wachten zeg ik met een scheve lach, als we het schoolterrein op rijden valt me een ding op; De zilvere volvo tussen al die krakkebakken.
Als we inpakeert zijn stap ik uit, en Cassie sluurt me mee naar haar vrienden om me voor te stellen, Daniel komt meteen naar me toe dan Saar en dan volgen Mike,Luna,Siri en Mathijs.
Daniel legt de hele route uit door school, eigenlijk moet ik er wel om lachen hij zegt alles zo serius.
Als ik op het schoolplein ben, gaat de bel ik loop met Cassie naar de atmienistratie 'Ik ben nieuw hier ik wil graag mijn lesrooster, ze moeste me naam weten en ja ik loop nu zoekend door de gangen uiteindelijk heb ik het gevonden, ik loop voorzichtig door de deur, Biologie staat er op het bordje.
De leraar kijkt op en hij komt vrolijk naar me toe gelopen, Hallo jij bent zeker het nieuwe meisje, 'ja dat ben ik zeg ik een beetje vervelend.
Iedereen kijkt nu ineens, en ik moest me voorstellen 'Hallo,ik ben Lara 16 jaar oud en ik kom eigenlijk uit Nederland.
De leraar vindt nu dat het de beurt is aan de leerlingen maar voor hij de zin kan zegegn onderbreek ik hem, 'Ik kom er zelf wel achter zeg ik met een scheve lach.
Als de bel gaat blijkt het pauze te zijn, het was wel te doen bij bio zeg ik ondertussen als ik Daniel tegen kom, Hij brengt me naar de groep en gaat zelf wat halen, als er in de kantine zijn valt me het volgende op; Het groepje wat helemaal achterin de kantine zit, een beetje afezonderd van iedereen, maar dan die jongen'wauw hij is zo sexy, voordat ik verder kan dromen begint mathij tegen me te praten. Hij stelt de groepjes voor in de kantine, De nurdo's,de lezers, de Hiphoppers, de Barbiepoppen en dan is het stil ja dat zijn de Cullens.
Alleen ze zijn een beetje weird.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 7 juli 2009 - 11:57:
Hoi ga je nog met deze verhaal verder??
Leuk verhaal