Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You're the best thing that ever happened to me. » You're the best thing that ever happened to me. -2-

You're the best thing that ever happened to me.

17 juni 2009 - 12:00

364

2

196



You're the best thing that ever happened to me. -2-

Hoofdstuk 3

Maar dan gebeurde er iets, waar ik al een hele tijd bang voor was. Ik had die avond redelijk wat geld kunnen bijeenzamelen. Ik dronk lekker een biertje mee en zag dat Juul al teveel ophad. Hij strompelde uit onze schuilplaats vandaan en ging de straat op. Ik volgde hem om te voorkomen dat hij iets gevaarlijk zou doen. Ik zag hem net een drukke baan oversteken en zag hoe hij omvergereden werd door een enorme bus. De bus stopte en direct stapten er enkele geschrokkken personen uit. Ik rende er naartoe en pakte Juul vast in mijn armen. Hij was er niet meer. Ze hadden hem omver gereden alsof hij niets was. Gewoon vermoord. Ik keek niet op wanneer ik wat mensen hoorde mompelen. Ik huilde. Dit was de eerste keer sinds jaren. Ze hadden mijn beste vriend vermoord! Ik stond recht en sprong op een van die gasten af. Het kon me niets schelen of hij de bestuuder was of niet. Ik moest mijn agressie kwijt.
‘Je hebt hem vermoord!’ schreeuwde ik terwijl ik tranen met tuiten huilde. ‘De enige persoon die ik had, vermoordde je!’ Ik bleef tieren en schudde de jongen door elkaar. Ik werd langs achter van de jongen afgetrokken. Ik keek achter me en zag Jos en Leo. ‘Laat me los!’ tierde ik.
‘Door te schreeuwen, los je niets op’, antwoordde Jos. Leo liet me los.
‘Damn, wees anders eens agressief’, mompelde de jongen.
‘Ik rijd tenminste geen mensen aan’, zei ik met een ondertoon in mijn stem.
‘Dan moet hij maar niet zo dom zijn de straat op te lopen!’ kreeg ik als antwoord.
‘Hij is niet nog niet half zo dom als jij bent.’
‘Meisje, je gaat moeten opletten met wat je zegt...’
‘Of anders wat, ga je me dan ook aanrijden?’ Nog voor hij kon antwoorden, kwam Leo ertussen.
‘Nu is het genoeg! Jullie zijn net een stelletje kleine kinderen!’Ik hief samen met Jos Juul op en we liepen terug naar onze schuilplaats, zonder nog één woord tegen die moordenaars te zeggen. Hun wou ik nooit meer zien, behalve die ene jongen. Hier kreeg hij spijt van, met zijn grote mond ook.


Reacties:


NaNaa
NaNaa zei op 17 juni 2009 - 20:10:
Goed.Goed.Goed. Verder ;D


Sweetlady
Sweetlady zei op 17 juni 2009 - 14:14:
Heey.. ga snel verder ..